Sayfa 529/673 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
     Alıntı Originally Posted by HEG Yazıyı Oku
    Bekleriz ;)) ..
    Açıkçası şunu da belirtmek isterim,
    diyelim defter değerimiz 40 ya da 50 lira olsun..

İnsanların Piyasa değeri/defter değeri=1 olması gerekiyormuş gibi fiyat bicmeye çalışmalarını anlayamadım..

Burda bunun kaç olacağına piyasa iştahı ve yeni hikayeler karar verecek(bedelsiz temettü yildiz pazara geçiş vss)
    Hocam ben çok iyi net anlıyorum,
    burda bazen çalıştırılan bot alkimin bölünmeden açılan botlar aynısı
    yani aynı ekip burda isbasinda,
    sadece forumda okuduklarımla kalsaydim alkimi bölünmeden 22 lerde verirdim
    sizin olağan üstü bilgi paylasmanizi takdir ediyorum
    iyi kazandık iyi kazanmaya devam edecegiz insallah
    iyi hafta sonları,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

2. Tahta gidecek adım gibi eminimHissenin 73 yüzdesini tutan vakıf aldıkça alıyor 50 ödenmiş sermaye 1000k kar olsa bu senet yerinde dururmu Gitmemesi akla mantığa aykırıYoplu zaten Satanda yok İsteseler 300 ede çekerler.60 civarı biraz dökerler.Sonra yükseldikce yükselir.Taze kuru gibi batak hisseler gidiyor da bu niye gitmesin

3. Burdaki arkadaşlara şu uyarıyı yapayım lütfen diyorum foruma çok yazı yazmayalım hissenin reklamını tweeterdan filan çok yapmayalım ne kadar az olursak Spek o kadar çok götürür hisseyi baktıki hayvan gibi talep var hepsini satıp. Kenara çekilir bu hissedeki tek korkum bu o yüzden herbir arkadaştan rica ediyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Burdaki arkadaşlara şu uyarıyı yapayım lütfen diyorum foruma çok yazı yazmayalım hissenin reklamını tweeterdan filan çok yapmayalım ne kadar az olursak Spek o kadar çok götürür hisseyi baktıki hayvan gibi talep var hepsini satıp. Kenara çekilir bu hissedeki tek korkum bu o yüzden herbir arkadaştan rica ediyorum
    Aynen öyle burada o kadar algı yaratılıyor ki aklım şaşıyor inanın aklım almıyor.yok 300 e gider yok 500 e gider.nedenmiş efendim.Tkuru gitmiş de bu neden gitmesin.bu mu yani herşey bitti de bütün kağıtlar Tkurunun arkasına mı takılacak? o zaman 500 tane diğer hisselerin günahı ne.Bırakın bu işleri.Herkes hedefini belirlesin ve gerçekleşince satsın.arkadaşın dediği gibi burada artık herkes yazmayı bıraksın kenara çekilsin lütfen

5.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Burdaki arkadaşlara şu uyarıyı yapayım lütfen diyorum foruma çok yazı yazmayalım hissenin reklamını tweeterdan filan çok yapmayalım ne kadar az olursak Spek o kadar çok götürür hisseyi baktıki hayvan gibi talep var hepsini satıp. Kenara çekilir bu hissedeki tek korkum bu o yüzden herbir arkadaştan rica ediyorum
    O zaman Warren Buffett amca hata mı yapıyor her yerde Coca-cola ile dolaşarak Şahsen ben şirkete 3 ayda 100katına çıkacak diye ortak olmadım. Vizyonu ve hikayesi için aldım. Şayet 3 ayda 10katına da çıkarsa satar çıkarım. atıyorum onlarca yıl bekleyeceğime 3 ayda bitmiş olur. Reklam konusunun avantaj ve dezavantajlarını bilmiyorum açıkçası. Buraya yazmamdaki amaç kendi adıma ortakların şirket için beklentileri ve ne şekilde değerleme yaptıkları. Örneğin 2020 yazmamış olsa kasaya 1milyar girmeyeceğini aslında 800m gireceğini öğrenemeyecektim. %20 ciddi bir sapma. Üstelik spek dışarıdan para gelmiyorsa hisseyi nasıl ve neden yukarı sürecek ki? zaten hissenin yukarı hareket etmesini sağlayan şey hisseye olan arz değil mi? Arz olmaz ise 0,2 pd/dd de bile kalır.

Bir diğer konu buradan sadece ben kazanayım hissiyatındasınız. Yazdıklarınızdan bunu anlıyorum. Yatırımcıdan ziyade trader mantığıyla hareket ediyorsunuz diye düşündüm. Neyse bakalım. İlk çeyrek bilançodan sonra ak-kara meydana çıkacak.

6. Bence bu günlerde yapmamız gereken tek şey hissenin nerede düzeltme yapacağıdır.bir miktarını verip aşağıdan alma adına bu rakamı tahmin etmemiz ve buna göre davranmamız gerekir.eğer gap boşluğunu dolduracaksa hisse 33 lere geri çekilir.ama illa da burayı dolduracak diye bişey yok.ama bir düzeltme hareketi yapacağı kesin.ben 44-48 arası fiyatları görünce düzeltmenin geleceğini tahmin ediyorum.
    Yatırım tavsiyesi olmayıp bu düşüncem beni bağlar.sonra malınızı kaptırıp yerine koyamazsanız beni suçlamayın

7.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Hayırdır Future ege gübreyi bırakıp buraya mı geldi!!!Ordaki heyecanın burda da devam ediyor...Bu hisse çok daha sığ...Hayırlısı olsun senin için...Ama fiyat konusunda çok uçma!!!Eskiler var burda mesela by bn o daha yi bilir hisseyi...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

8.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Hayırdır Future ege gübreyi bırakıp buraya mı geldi!!!Ordaki heyecanın burda da devam ediyor...Bu hisse çok daha sığ...Hayırlısı olsun senin için...Ama fiyat konusunda çok uçma!!!Eskiler var burda mesela by bn o daha yi bilir hisseyi...
    İsrailli olan by mi Ege gübre uzun vadeli beklemeye devam satmadım hisseleri burada ayrıca pozisyon açtım bu arada derinlik MatriksMobile sürekli hata veriyor başka veren var mı

Sayfa 529/673 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •