Sayfa 530/1040 İlkİlk ... 304304805205285295305315325405806301030 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Bitcoin dediğiniz şey bugün var yarın yok,artık tüm ülkeler kendi dijital parasını çıkartaracaklar btc diye bir olgu kalmayacak yakında bana göre.Tamamen ponzi sistemi gibi geliyor bana ytd.
    bitcoin ponzi sisteminin mutasyona uğramış halidir kesinlikle haklısınız ve bu sistem yani mutasyonlu ponzi o kadar çok yayılacak ki neredeyse yakında tüm ülkeleri geçin holdingler hatta market zinzirleri dahi bu çağın ponzisinden millete sunacak hatta neredeyse ilerde hisse önerisi yapanlar falanca holding yada firmanın bitcoini yükseleni kırdı şu olacak vb yorum dahi okuyacağız sözüm ona uzay çağındayız elle tutulur karşılığı belirsiz yada kaderi bir tuşa bağlı kumardan farksız sisteme bu derecede ilgi

2. Bitcoin 20 bin dolara çıktığında da bu çoşku vardı. Bakalım bu sefer kaçtan kaça kadar düşürecekler.
    Dijital para gelecektir ama insanların elinde dağınıl olan bitcoin gelecek değildir. Düzenleyiciler yeni bir coin üzerinden sistemi başlatırlar. Karşılığını da dolar,euro gibi temel paralar ve altın üzerinden belli oranlar ile yapılacağını düşünüyorum

Altın ile bitcoin i kıyaslamak da gülümsememe yol açtı.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

An itibariyle BİTCOİN % 24,43 düşüşte .

4.  Alıntı Originally Posted by abc1980 Yazıyı Oku
    Beter olsun kumarbazlar

5. Düşüşü fazla abarttı sağlam destek atıyorum

6. İnşallah işin sonunda mağdur olmazlar.
     Alıntı Originally Posted by abc1980 Yazıyı Oku

An itibariyle BİTCOİN ' deki düşüş % 28,78

Özellikle tüm birikimleri ile onun bunun gazına gelip yüksek maliyet ile Bitcoin alanların Allah yardımcısı olsun .

Hatırlarsanız bı ara BİTCOİN yaklaşık 20 000 dolara kadar yükselmiş daha sonra 3XXX dolar seviyelerine kadar gerilemişti . Bakalım bunda da aynı senaryo olacak mı ?

Alıntı Originally Posted by abc1980 Yazıyı Oku
    An itibariyle BİTCOİN ' deki düşüş % 28,78

Özellikle tüm birikimleri ile onun bunun gazına gelip yüksek maliyet ile Bitcoin alanların Allah yardımcısı olsun .

Hatırlarsanız bı ara BİTCOİN yaklaşık 20 000 dolara kadar yükselmiş daha sonra 3XXX dolar seviyelerine kadar gerilemişti . Bakalım bunda da aynı senaryo olacak mı ?
    Regulasyonla ilgili sıkıntı olmazsa olmaz. 4 binden almayı ben bile düşünürüm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 530/1040 İlkİlk ... 304304805205285295305315325405806301030 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •