Ruhsat başvurusu son çeyrekte ,pendikte İnşaat 2023 te başlanması planlanıyor…..
Ruhsat başvurusu son çeyrekte ,pendikte İnşaat 2023 te başlanması planlanıyor…..
Borcumuzda inmiş yarıya. karda güzel geçen yıla göre güzel bir arsa degerlemesi bekliyoruz herkese bol kazançlar.
Ulan hellas patlattın bizi… neyseki pendik bir adım daha ilerlemiş yıl sonuna kadar ruhsat, seneye de başlama hedefi var.
Ha gayret tabana az kaldı keriz avına çıktılar yine bilanco pendik derken gecirdiler.
Bilancoyu aşırı abartarak yazmanın kimseye faydası yok aksine beklenti oluşturursunuz kişilerde, yanliş anlamayin ama biz yıl sonu yazdığımızi siz 3. Çeyrek için yazmışsınız yeni gördüm yazılarınızı, ayrıca keriz avına çıkıldığı bencede çok net ama tersten. Bugün yine alacağım. Korkanın çocuğu olmazmış. Ek 29067
Yönetim kalitesi ve niyetleri bende ciddi soru işaretleri oluşturuyor . Neden bu düşünceye vardım , 2 basit ve somut örnek :
1.) Hellas ın ciddi kar ediyorken zarara dönmesi . Sektöründeki benzer tüm firmaların karlılıkları ciddi artmışken Yunanistan on ve Balkanlar’ın alanındaki tek firmasını zarar ettirmek en hafifinden beceriksizlik .
2.) faaliyet raporunda 3. Çeyrekte Z ofisten 18 adet ofis satıldığı yazıyor fakat bu satıştan ne kadar gelir elde edildiği yazılmıyor . Bu bilgiyi saklıyorlar ise yatırımcının ortak olduğu malın kaça satıldığını bilmesini bile istemiyorlarsa kötü niyetliler demektir. Bir sonraki faaliyet raporu sayfasında yazan 33 milyon TL bu 18 ofis satışını da içeriyorsa nerede ise bedavaya ,ortak olduğumuz malları , niçin ve kime satıyorlar ? Satışlar niçin şeffaf yapılmıyor ?? Bunları SPK ya da şikayet olarak yazacağım eğer açıklama yapılmazsa. Ytd
Beyler, önce burada okurken yazıdan ziyade kimin ne yazdığına dikkat edin. sadece bu da önünüzde dursun diye koyuyorum eksi 3 te bu yorum yazılıyor. Birde yine -3 te kontra atak olsun diye benim yazıma bakın. Birde geçen hafta gümbür gümbür çıkarkenki yorumlarına tekrar bir bakın sanki bu hisseyi ikisi dusukken desteklemiş gibi yazılarını hatırlayınben gülüyorum. Bakın yazıyorum bu da burada dursun yakında gumbur gümbür giderken yine bunlar sahiplenecek ben demiştim diyecekler.
Dediğim gibi size tek tavsiyem burada yazılan yorumlardan ziyade önce yukarda yazan isme bakın
Geri alım olmaması 0,15 centte bile gelip şirketine sahip çıkmaması desem , Aydın daki dev tarım arazisinin m2 si 2 tl ye satılması mı desem yine kimin aldığının belli olmaması mı desem, hissedeki 40 milyon satışın aylarca bekletilip sonra satılmaması desem vs vs yok yok çok iyi niyetliler bir tek tahtayı yapan kötü çocuk tü kaka
Yer İmleri