Originally Posted by *Bozkurt Bunlara para mı dayanır dayu Vakum gibi çekiyor içeri, suyuniçinden çıkartmıyorlar. Heralde şirketi üstümüze zimmetliycekler ne o Petkim kostümüne bürünmüşün evi arabayı gömdün mü yoksa😀 ..nasılsa su içinde 130 endişeye mahal yok yaslan koltuğa izle işte
iyi kapatıyo yarın kopar burası
Originally Posted by bahriyeli ne o Petkim kostümüne bürünmüşün evi arabayı gömdün mü yoksa😀 ..nasılsa su içinde 130 endişeye mahal yok yaslan koltuğa izle işte Bi arsa parası gömdüm, artık avatar kalkana kadar şirkete ortağım dayu
Allah razı olsun bank of para dağıtıyor maşallah
Originally Posted by bahriyeli ne o Petkim kostümüne bürünmüşün evi arabayı gömdün mü yoksa ..nasılsa su içinde 130 endişeye mahal yok yaslan koltuğa izle işte Zenginlik böle bisi
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by işçi74 Zenginlik böle bisi Sen geç dalganı, ya gerçekten abkanın x12 hissesi bu ise
Originally Posted by *Bozkurt Bi arsa parası gömdüm, artık avatar kalkana kadar şirkete ortağım dayu Sen adresi ver bakıyim sen akıllanmsyacan sana eccuk zopa vitamini lazım ben sağa ne dedim. Çocuğun düğün parası o.
Bofa bu kadar mal aldıysa cumaya kalmaz bunu iteler bize
Forum Rules
Yer İmleri