Sayfa 530/1005 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Viop LXI

1. dayı, o durumları yaşadık sankim..1000 tl den 10.000 tl ye geldik ya..faiz sebep enflasyon sonuç 2 adlı operasyona da cesaret edemezler..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Faiz sebebi ile enflasyonun yükselmesi
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    şuan 8600 de olmayışımızın nedenini bilen var mı..
    sorunun cevabı bence grafik .. yani fiyat zaman .. fiyatın salt temel ekonomik verilerle hareket ettiğini düşünmüyorum .. nedenin ne olduğundan bağımsız fiyat 8600 de değilse değildir .. olması gereken olmuştur ve doğrudur. bence ..şuan 8600 de olsa idik o fiyat doğru ve olması gereken olmuş olacaktı .. ytd
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3. Milli Savunma Bakanlığı:

İsrail’in, Suriye’ye yönelik müdahalesine son vermesi, Lübnan’la imzalanan ateşkes anlaşmasına tümüyle uyması ve Gazze’de ateşkesi bir an evvel kabul etmesi gerektiğini tekrar vurguluyoruz.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. Tunç Şatıroğlu
    @TuncSatiroglu
    Dalgalı kur rejimi var dedikten sonra bile müdahaleye devam edeceklerini düşünüyorum. O yüzden faiz indirimi açıklandıktan sonra dolar kuru da düşebilir.

Bunlardan her şey beklenir.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. malesef katılmıyorum..her trend sonlanır ve borsa olduğu için abartı fiyatlar olur ve bunun da fibo düzeltme oranları gibi makul seviyeye taşınması olmalı..ancak bu şekilde yeni alıcı sisteme girer..
    aksi halde alıcısız piyasa olmaz..
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sorunun cevabı bence grafik .. yani fiyat zaman .. fiyatın salt temel ekonomik verilerle hareket ettiğini düşünmüyorum .. nedenin ne olduğundan bağımsız fiyat 8600 de değilse değildir .. olması gereken olmuştur ve doğrudur. bence ..şuan 8600 de olsa idik o fiyat doğru ve olması gereken olmuş olacaktı .. ytd

6. Dün 50 taleye aldığım cam bardak bugün 60 tale olmuş,
    Haliyle 40 tale olan şişecam ürettiği cam bardaktan ucuz olabilebilmesi mimkin değil
    Yani
    cam bardak 2 senede x10 kat attıysa parelel olarak fabrikasıda x10 kat artar.

Haaa

Soru şu

2 sene sonra Enflasyon düşer yada artmaz diye düşünüyorsan tabii ki bardak fiyatı artmazsa fabrikanında fiyatı artmaz
    Hamdım Piştim Yandım

7. borsa yükseliyor değil mi..peki hisseler neden yükselmiyor..yani genele neden yayılmadı..çünkü piyasa bu değil..şuan piyasa ile değil 2 çobanla gidiyor borsa..beklesinler bakalım..

8. 50 kuruşa aldığım çikilotalı gofret bugün 10 tale olduysa, fabrikasının halen 20 li fiyatını beklemek.
    Bilemedim yani
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 530/1005 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •