1.sorunuzun cevabı büyük bölümü değil tescili gerekir metin oktay
2.sorunun cevabında nüanslar girip konuyu teknik olarak sana anlamakla uğraşmak istemiyorum
Neye inanmak istersen ona inan da insanların kafasını karıştırma
1.sorunuzun cevabı büyük bölümü değil tescili gerekir metin oktay
2.sorunun cevabında nüanslar girip konuyu teknik olarak sana anlamakla uğraşmak istemiyorum
Neye inanmak istersen ona inan da insanların kafasını karıştırma
Büyük bölümü derken Akayteks'e ait olan 14 m değerli g.menkulu kastetmiştim. Kap açıklamasında net bir şekilde satış tamamlandı ve tescil edildi diyor. Yani akayteks o dönemki solo bilançosunda o mülkü assetlerinden çıkardı. Bu yüzden bilgiye dayanmayan kuru inat yapmayın lütfen.
Ama yine de sn. Frecell ve sn. Cinali'nin dediklerine istinaden bir açık kapı bırakıyorum. Burası herşeyin usulüne göre yapıldığı bir şirket değil. O yüzden konsolideye dahil edilmemiş olabilir ya da gerçekten satış vaadi sözleşmesi yapılıp kapa hatalı olarak tescil edildi denmiş olabilir. Umarım bu ihtimal gerçekleşir ve şirket en azından 50 m TL civarında bir satış karı yazar.
Forumu kısır bir diyalogla meşgul ettiğimiz için de kendi adıma özür dilerim. Herkese iyi geceler.
Sayin metin oktay dogrusu sizin dediginiz...
Ama sorun su ki burasi da kervansaray hissesi...
Kanunen olmamasi gereken her seyi gorduk...
Sirket kap aciklamalarindan dolayi onlarca ceza aldi...
200 milyonluk sirket varligi ic edilmis sirket yoneticileri icin suc duyurularinda bulunulmus...
Kap haberleri yalan yanlis verilmis iranli meselesinde oldugu gibi...
Evet haklisiniz ancak bizde diyoruz ki bu konsolide bilancoda gozukmedi... Ya bagli ortak bilancolarinda muhasebelestirilip konsolide de garip bir hesapta muhasebelestirildi... Ya da bunlar ezbere kap haberi gonderip satisin ve tecilin yapildigini yanlislikla yazdilar. Biz bilancolarda gormedik...
Birde sizde hak verirsiniz ki bu nedenlerden ki bu saydiklarim %1 bile degil, o nedenle bu hisse insani sorgucu ve supheci yapiyor...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yılmaz vuralı da severim bu arada. Tanışmışlığımda vardır. Giresundan kovulmuş en son.
Herkes ekmeğinin peşinde.
Hissede teknik olmazmış![]()
Bildiği doğruymuş kendine bı faydası olmuş gibi konuşur
Burada dikkat edilmesi gereken husus sirket degerlemeyi gercek blancoda mi gosterecek
Yoksa ttk.376 ya gore ek blanco ilemi yapacak
Veya 12 aylikta hicbir sey yapmayip
2018.1.donemde bu arsa satisi ve arial borcu yapilandirmasiyla
Sermaye kaybindan otamatik olarak cikacakmi
Benim tahminim ve sahsi kanatim
2018 ilk 3 aylik blancoda ak kara belli olacaktir.
2017 yil sonu icin ek sure alir sonra 2018 uc aylik arasi cok az zaten
Cok onemli bir konu hocam...
Hangisi olursa olsun en fazla 3-3,5 ay gibi bir zaman var.
Benim dusuncemde iyi niyetli olmadiklarini ve bugune kadarki kap aciklamalarina istinaden...
12 aylikta sermaye kaybini 2/3 den %50 seviyesine getirecek kadar denetciye degerleme sunacaklardir. Yoksa denetci olumsuz gorus bildirir.Diger degerlemeleri 12 aylik ile 3 aylik arasinda ya da 3 aylikta aciklayabilirler...
Tabi aciklarlarsa
Yani sonuc olarak iyi niyetliler ise butun gmleri degerlendirip bunu en kisa zamanda aciklarlar...
Hep ayni noktaya geliyoruz niyet!
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
arkadaşlar bunlar değerlemeyi 2017 blançosunda yapmayacaklar.bunu nereden anladın derseniz.bu hususu 23.06.2017 tarihiı kap açıklamasında beyan etmişler.diyorlarki 2017 blançosu sonucuna bakarız eğerki ttk.376.maddesine göre sermaye kaybından dolayı yapmamız gereken var ise o zaman gereğini yaparız diyorlar
Yer İmleri