Originally Posted by
demokrat
merhaba arkadaşlar,
biz kylar için çağrı olayı bitmemiştir ben hala son derece umutluyum yasal süreç devam etmektedir spk itirazını yapmıştır.muhtemelen dosyayı daha da güçlü şekilde sundular.bir zamanlar spk nın yanında olan kylar çağrı olmazsa olmazımızdır diyen kylar şimdilerde spk yı şirketin en büyük düşmanı ilan etmiş durumdalar.bu durum bana komik ve ilginç geliyor.oysa ki sorsan birçok kişi çağrı sebebiyle tahtaya bulaştı eeee peki ne oldu al sana spk da görevini yapıyor yaptırımları uyguladı şirkette mahkemeye taşıdı durumu.spk yaptırımları uyguladı diye şirketin en buyuk düşmanı ilan etti bazı ky arkadaşlar.yani adamlar şirkete çağrı yapacaksın diyor yaptırım uyguluyor çağrıyı yapmayan şirket değil de spk suçlu oluyor.şirkette haliyle haklı olduğunu düşünerek çağrıyı mahkemeye taşıyor..spk çiftlik değildir efendiler her ne kadar çokça eleştirsekte spk nın konunun peşini bırakmadıgını düşünüyorum ve görüyoruz da bunu zaten.
ayrıca ne zaman birileri çağrı konusundan bahsetse sanki topikte her konuya vakıfmış gibi yazan arkadaşlar bu konuya değinmiyorlar ya da değindiler ben kaçırdım bilemiyorum.yani bi dosya numarası paylaşılmaz mı?paylaşıldı da ben mi görmedim?
diğer bir ilginç konu ise eskiden çağrı konulu davayı gün gün soruşturanlar bugün malum davanın dosya nosunu bile paylaşmıyorlar.bu da çok ilginç değil mi yoldaşlar?
açıkçası sırf şu ilginç durumu paylaşmak için üye oldum desem yeridir zira çoğunlukla topikte kavga ve boş laf var
Yer İmleri