Sayfa 531/964 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. syn fabrika siz benim yazdıklarımı bir kere daha okuyun lütfen

2.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Aynen oyle galiba hocam yarin icradan satis gunu bakalim... Muhtemelen alici cikmaz ama...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eee yani diğerleri tamam da ''ama'' yı açalım biraz?

3.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlar,

biz kylar için çağrı olayı bitmemiştir ben hala son derece umutluyum yasal süreç devam etmektedir spk itirazını yapmıştır.muhtemelen dosyayı daha da güçlü şekilde sundular.bir zamanlar spk nın yanında olan kylar çağrı olmazsa olmazımızdır diyen kylar şimdilerde spk yı şirketin en büyük düşmanı ilan etmiş durumdalar.bu durum bana komik ve ilginç geliyor.oysa ki sorsan birçok kişi çağrı sebebiyle tahtaya bulaştı eeee peki ne oldu al sana spk da görevini yapıyor yaptırımları uyguladı şirkette mahkemeye taşıdı durumu.spk yaptırımları uyguladı diye şirketin en buyuk düşmanı ilan etti bazı ky arkadaşlar.yani adamlar şirkete çağrı yapacaksın diyor yaptırım uyguluyor çağrıyı yapmayan şirket değil de spk suçlu oluyor.şirkette haliyle haklı olduğunu düşünerek çağrıyı mahkemeye taşıyor..spk çiftlik değildir efendiler her ne kadar çokça eleştirsekte spk nın konunun peşini bırakmadıgını düşünüyorum ve görüyoruz da bunu zaten.

ayrıca ne zaman birileri çağrı konusundan bahsetse sanki topikte her konuya vakıfmış gibi yazan arkadaşlar bu konuya değinmiyorlar ya da değindiler ben kaçırdım bilemiyorum.yani bi dosya numarası paylaşılmaz mı?paylaşıldı da ben mi görmedim?

diğer bir ilginç konu ise eskiden çağrı konulu davayı gün gün soruşturanlar bugün malum davanın dosya nosunu bile paylaşmıyorlar.bu da çok ilginç değil mi yoldaşlar?

açıkçası sırf şu ilginç durumu paylaşmak için üye oldum desem yeridir zira çoğunlukla topikte kavga ve boş laf var
    1 gün geçti ve çağrı konulu şu yazıma kimse birşey yazmadi.

Neden acaba?

Sanki göre forumda konuşulacak konulara biri(leri) yön veriyor.

Çok ilginç...

4.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    1 gün geçti ve çağrı konulu şu yazıma kimse birşey yazmadi.

Neden acaba?

Sanki göre forumda konuşulacak konulara biri(leri) yön veriyor.

Çok ilginç...
    Çağrı ihtimalinin %99 bittiğine ky nin %99 u inanıyor artık da ondan. Arada %1 lik kısım sizin gibi ortaya çıkıyor. Sebep budur. Hani tuttuğumuz takımın bazen turu geçmesi için ümidi kalmaz ama matematiksel olarak devam eder. Bir takım yenilecek diğeri berabere kalacak bir başkası yenilecek ki Türkiye turu atlasın Bu da böyle bir şey işte. Bilmem anlatabildim mi. Üstelik çağrı ümidimiz tekrar oluşsa bile şimdiye kadar bir şey elde edemedik yine edemeyeceğiz bence. Bu yüzden kimse ilgi göstermiyor yazınıza.

5. Burda 4 yıl bekleyen hatta daha fazla bekleyen insanlar bile var biliyorum. Eskiden çağrı için bekliyorlardı şimdi şirketin güçlenmesi ve hisselerin değerlenmesi için bekliyorlar. Çağrının kısa vadede olacağını umarak bir çok insan hisse aldı ve şimdi herkes hüsrana uğradı. Şu anki tablo çok farklı, doğal olarak vade de farklı. Ama bence vade artık iyice kısaldı ve kervanda yeni bir sayfa açacak gelişmeler çok yakın.

6. kervanzede nin çağrı ile ilgili görüşlerine katılıyorum %99 bitti çağrı işi ama diğer görüşlerine katılmıyorum. 2017 de ne olumlu haber geldi olumlu gelişmeler olacak. blanço iyi gelecek haberi değerleme yapcaz dediler, olumsuz bir durum olursa spk ne yapar. Bunlar değerleme yapcaz, ariel le görüşüyoruz vs. demediler mi ? Bunları yapmazlarsa Spk ne yapar bemin için mesele bu? KAP a gönderdikleri haberlerin boş çıkması ne anlama gelir yada ne yapmak istiyorlar ı spk sorgular.

7.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Yazılanların tamamını okuyormusunuz bilmiyorum. Gelinen son noktada tekrar ediyorum son durumda bizi bu
    kağıda bulaştıran spk kaybetmiştir. Dört yıl oldu herhalde yada bir ay içinde olacak spk bu kağıda çağrı yaptıramamıştır.
    Spk çağrı var diye bu kağıda girdim. Ama gelinen son durumda zira boks maçı gibi bir roundu spk diğer roundu şirket kazanıyor, beni bu kağıda sokan spk hesabını doğru yapamamış demekki.

Ayrıca keşke çağrı olsa herhalde 1 liradan çok daha fazla fiyata çağrı olurdu.
    Spk nın neden eleştirildiğini sormuştunuz, hatta komik bulmuşsunuz. Yazınızın ilk kısmına dün akşam cevap verdim zaten.

8. Çağrı hakkında yazı yazılmadığından bahsetmişsiniz ve dava numarası bile paylaşılmadı demişsiniz.

Ky nin çoğunluğu çağrıdan ümidini kestide ondan. Sebep?

Düz hesap çağrı fiyatı 2 lira olsa 300 milyon tl para lazım. Nerede bu para

a) spk zorla otelleri sattırsın çağrı parasını toplayıp yatırımcıya versin.
    Bunun anlamı yeni davalara hazır olun demek.şirketin Mahkemeden alınacağı yürütmeyi durdurma ile başlar en az 2 sene sürer.
    Ayrıca oteller hacizli zaten. Satılsa ilk alacaklı bankalar ve bankaların borcu devrettiği varlık kuruluşları.

b) şirket dışına çıkan 200 milyon tl yi spk bulsun suçluları cezalandırsın bu para çağrıda kullanılsın.
    Bu para kimbilir nerede artık. Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Buda yeni mahkeme süreçleri demek en az 2 sene.

Ayrıca davayı spk takip ediyor, herhalde mahkeme sonuçlanınca bir açıklama yaparlar. Bizim bu dava ile ilgili ky olarak yapabileceğimiz bir şey yok.

Sayfa 531/964 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •