Sayfa 531/1004 ÝlkÝlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,241 - 4,248 arasý.

Konu: Seans & Geyik Odasý - I

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alýntý Originally Posted by dobra Yazýyý Oku
    son beþ senede en uzun taþýdýðým hisse bir sene taþýdým.
    O dönemde Silvercan tahtasýna uðramýþtýnýz abi. Sizinle öyle tanýþmýþtýk. Siz Anele þahane deyince, Üreten Eller her zaman daha iyidir sözümü hatýrladýnýz mý.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre

2.  Alýntý Originally Posted by izci Yazýyý Oku
    o dönemde silvercan tahtasýna uðramýþtýnýz abi. Sizinle öyle tanýþmýþtýk. Siz anele þahane deyince, üreten eller her zaman daha iyidir sözümü hatýrladýnýz mý.
    Hatýrlamazmýyým, o günden beri seyyah gibi dolaþýr oldum.

Hele birde biliciyi keþfedip sizden de onayý alýnca þýmardým.

3. Gedza yatýrýmcýsý relax ve ferah olmalý...Fiyatlama çok önemli olmamalý..
    Güzel oluþumlar var. Gereði kadar toplu...
    Malýnýza sahip çýkýn, piyasaya aldanmayýn...
    Satmak isteyenlere izin verin.
    Maraton bu unutulmamalý...
    Fon tahtasý olacaktýr ileride...
    Önemli olan, oluþumlarý bilmeyen ,tahtaya inanmayan, maratoncu olmayan yatýrýmcýlara satýþ yönünde izin vermek...
    Alan olur merak etmeyin.
    Saygýlar bol kazançlar

craps, pawnstar, thejackalav

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    5 yýlda 36 gönderi. Yýllýk bazda ortalama 5 gönderi yapýyor. Bu yazma iþini Telefon Kontüründen daha deðerli tutmuþ...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre

5. foruma sadece anele ile ilgili birisine bir soru sormak için üye olmuþtum.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alýntý Originally Posted by Ahmt Yazýyý Oku
    Bilmukabele, teþekkürler. Doðrularý istiþare ederek yakalayabikirsek, zarar etme ihtimalimiz düþecektir. Hiç birimizin herþeyi bilmesine imkan yok.
    Saygýlar

Yatýrým tavsiyesi deðildir.
    Bu gönderiler için demiþtim.

7. https://www.ensonhaber.com/dunya/kre...ayin-yapilamaz

"RUSYA KISMEN MÜSLÜMAN BÝR ÜLKE"
    Peskov, konuyla ilgili olarak "Rusya'nýn kýsmen Müslüman bir ülke olduðunu unutmayalým. Bizim ülkemizde böyle bir yayýn asla yayýnlanamaz." diye konuþtu.

"HAKÝM DÝN HRÝSTÝYANLIK AMA..."
    Rusya'da yaklaþýk 20 milyon Müslüman'ýn yaþadýðýný belirten Peskov, "Rusya'da hakim din Hristiyanlýktýr, ancak ülkemizin benzersiz yaný, çok uluslu ve çok dinli doðasýndadýr. Rusya’da tüm inananlar birbirine tam olarak saygý duyarak yaþýyor." dedi.

"ÜLKEMÝZDE BÖYLE BÝR DERGÝNÝN VAR OLMASI ÝMKANSIZ"
    Kremlin sözcüsü, "Bu nedenle, ülkemizde böyle bir derginin var olmasý, mevcut yasalarýmýz da dikkate alýndýðýnda kesinlikle imkansýzdýr." ifadelerini kullandý.

8.  Alýntý Originally Posted by dobra Yazýyý Oku
    https://www.ensonhaber.com/dunya/kre...ayin-yapilamaz

"RUSYA KISMEN MÜSLÜMAN BÝR ÜLKE"
    Peskov, konuyla ilgili olarak "Rusya'nýn kýsmen Müslüman bir ülke olduðunu unutmayalým. Bizim ülkemizde böyle bir yayýn asla yayýnlanamaz." diye konuþtu.

"HAKÝM DÝN HRÝSTÝYANLIK AMA..."
    Rusya'da yaklaþýk 20 milyon Müslüman'ýn yaþadýðýný belirten Peskov, "Rusya'da hakim din Hristiyanlýktýr, ancak ülkemizin benzersiz yaný, çok uluslu ve çok dinli doðasýndadýr. Rusya’da tüm inananlar birbirine tam olarak saygý duyarak yaþýyor." dedi.

"ÜLKEMÝZDE BÖYLE BÝR DERGÝNÝN VAR OLMASI ÝMKANSIZ"
    Kremlin sözcüsü, "Bu nedenle, ülkemizde böyle bir derginin var olmasý, mevcut yasalarýmýz da dikkate alýndýðýnda kesinlikle imkansýzdýr." ifadelerini kullandý.
    Bizim ülkemiz de de diðer dinlerle ilgili bir þey yayýnlanmaz(yayýnlaNAMAZ demiyorum dikkat) sadece islam'a müslümana bel altýndan vurulur.

Sayfa 531/1004 ÝlkÝlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •