Sayfa 532/630 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582 ... SonSon
Arama sonucu : 5040 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Bir pasta falan koyan da yok sanırım. Ytd.

2. yeni emkelciler tavani gordugunuzde yapistirin.İlla emkelde duracaksaniz belli araliklarda al satla hisse cogaltmaya calisin gerci buna pek firsat vermez.Kanimca temettuye kadar biraz prim yspar.

3. İş yatırım in maliyeti yüksek. Yarın bir miktar yukarı gider. 1.53 maliyetli aldım kapanışta.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Şeker dışında herkesin maliyeti yüksek.

5. 12 milyon işleme 1 milyon takas ilginç

6.  Alıntı Originally Posted by reisende Yazıyı Oku
    bugun emkelden yuzde 14 para aldım
    Bu herkeze nasip olmaz , EMKEL den para kazanmak , çok bereketli olur emin ol ya da gene EMKEL alırsın maliyetin altına indiyse..

7. Kendi kaç aracı kurumda işlem yapıyo bilen var mı aramızda [emoji4] Peki kendi (?) dışında maliyeti yüksek olanlara nasıl sattıracak.. Burada yazmak şart değil ama varın onun tarafından düşünün..
    Hayırlı geceler..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir..

8.  Alıntı Originally Posted by 44sahap Yazıyı Oku
    Şeker dışında herkesin maliyeti yüksek.

1.95 den geçenki paraşütsüz operasyonda bir sürü kişinin maliyetlerinin 1.78 ve üzerinde kaldığı açık ve aşikardı.. Aşağılardan elinde nakiti olanlar ortalama yapa yapa geldiklerini düşünüyorum. Çünkü 2 nin üstüne atmayı düşünürken ( Bir sürü kişi aynı kanıdaydı) 9 aylık geçici bilanço gazıyla , inanılmaz yerlere geldi. Daha yüksek işlem hacimlerine ihtiyacımız var. Kar payları hesaplara yatmadı sanırım. Yatınca etkisi olur.

Sayfa 532/630 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •