Sayfa 532/534 İlkİlk ... 32432482522530531532533534 SonSon
Arama sonucu : 4266 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    1.62 den bu yana takip ettiğim CANTE 1.85... ben halen malsız çulsuz... 1.72 üzerinde kalması halinde teknik yorum yapmayacağım.. şimdi balık tutma zamanı... kazancınız bol ve daim olsun..
    valla ben anlamadım ki ne demek istediğinizi. belki de benim akılsızlığım. 1.62'den aldınız mı? malsız-çulsuzum diyorsunuz. ben de siz takip ediyorsunuz bir yerden CANTE alacaksınız diye dört gözle bekliyorum. uçtu gitti bizim CANTE gözümüzün önünde.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

2025 yılı üretim rakamları iç açıcı gözükmüyor. Eskilerde olduğu gibi mal çakma operasyonu gibi geldi bana.

3. 2 üstüne atıp kalabilir ve her şey normal olabilirse memlekette 2,27 gelir gibi duruyor.

herkese selamün aleyküm ya da günaydın.hayırlı ssbahlar.

yüksek hacimlilerde; 3. sırada an itibariyle....
    ne mutlu Türküm diyene....

CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Kucağa bırakma operasyonu olduğunu düşünüyorum halen.
    Umarım yanılırım da elinde tutanlar zararlarını telafi ederler.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kucağa bırakma operasyonu olduğunu düşünüyorum halen.
    Umarım yanılırım da elinde tutanlar zararlarını telafi ederler.
    borsa kucağa bırakma sanatı zaten.
    hangi kucakta iken para kazanılıyor?.
    konumuz bu

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    valla ben anlamadım ki ne demek istediğinizi. belki de benim akılsızlığım. 1.62'den aldınız mı? malsız-çulsuzum diyorsunuz. ben de siz takip ediyorsunuz bir yerden CANTE alacaksınız diye dört gözle bekliyorum. uçtu gitti bizim CANTE gözümüzün önünde.
    Sn esramarka, ben genelde senedin önemli destek ve direnç noktalarını yazmaya çalışırım.. bu noktalar kullanılarak alım yapılabilir.. bunlar sizin de yazdığınız gibi 1.62... bu seviyeye ait bir grafiği 4737 nolu mesaj ile gönderdim... şuradan aldım şuradan sattım demek uygun değil..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 532/534 İlkİlk ... 32432482522530531532533534 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •