1.62 den bu yana takip ettiðim CANTE 1.85... ben halen malsýz çulsuz... 1.72 üzerinde kalmasý halinde teknik yorum yapmayacaðým.. þimdi balýk tutma zamaný... kazancýnýz bol ve daim olsun..
1.62 den bu yana takip ettiðim CANTE 1.85... ben halen malsýz çulsuz... 1.72 üzerinde kalmasý halinde teknik yorum yapmayacaðým.. þimdi balýk tutma zamaný... kazancýnýz bol ve daim olsun..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Sn esramarka, ben genelde senedin önemli destek ve direnç noktalarýný yazmaya çalýþýrým.. bu noktalar kullanýlarak alým yapýlabilir.. bunlar sizin de yazdýðýnýz gibi 1.62... bu seviyeye ait bir grafiði 4737 nolu mesaj ile gönderdim... þuradan aldým þuradan sattým demek uygun deðil..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri