kasetin ilk çýktýðý yýl, bir Ege Akdeniz turu yapmýþtýk.. yol boyunca Levent Yükselin kasetini dinlemiþtim.. çok keyifli bir tatil olmuþtu..
Ajda '' ya sonra '' dedi ve cuma günü % + 5.56 kapadý.. aslýnda kahvenin daha önce yukarý hareketini bekliyordum.. roza ve turkuazýn yukarý çaprazý da ekstra bir güç gösterisi olacaktý.. ancak istediðim gibi gerçekleþmedi.. Þimdi '' ya sonra'' sorusunun cevabý kahvenin mürdüm kanala ulaþmasýnda sonra netlik kazanacak... kýsaca görüntü biraz daha olumlu... iyi çalýþmalar.
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
ya sonra.....
þimdilik sonrasý yok... ancak haftalýklarda kul yutmazýn külleri uçuþmaya baþladý.. hafta bitmediði için þimdilik fotoðrafýný çektim.. kýsaca yine ortalýkta net bir þey yok..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Burasý sessizliðe gömülmüþ
cante çok iyi hoþ ama fiyatý çok ucuz hangi firmada bu kadar ucuz kaldý birde lot sayýsý çok abiyaa 4milyar küsür dolaþýmdaki lot sayýsý bukadar olmasaydý bu fiyatlarý aydýnlýkta mum ýþýðý ile arardýk kýpýrdamasý neredeyse mucize ancak 1,63 1,75 aralýgýna gel gerý sar 1,40 1,48 ..............
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
iyi hoþ ile baþlayýp;
çok ucuz kaldý demiþssin....
sonrasýnda güzel þeyler yazacak diye düþünürken hoop yine baþtaki kelimeler anlamýnda bir þeyler....
ne mutlu Türküm diyene....
Londra merkezli Enerji Enstitüsünün (EI) hazýrladýðý Dünya Enerji Ýstatistikleri Raporuna göre, rüzgar ve güneþ enerjisi, 2024 yýlýnda yüzde 16 ile toplam enerji talebinden 9 kat daha hýzlý artýþ gösterdi. Ancak söz konusu büyüme, diðer alanlarda artan talebi karþýlamakta yetersiz kaldý. Ayný dönemde, fosil yakýt kullanýmý yüzde 1'in üzerinde arttý.
Dünya genelinde toplam enerji talebi 2024'te yüzde 2 artarak 592 exajoule oldu. Böylece kömür, petrol, doðal gaz, yenilenebilir enerji, hidroelektrik ve nükleer dahil tüm enerji kaynaklarýnda rekor seviyelerde tüketim kaydedildi.
Elektrik talebi, yüzde 4 artýþla toplam enerji talebindeki büyümeyi geride býraktý.
Öte yandan, Çin, geçen yýl küresel ölçekte devreye alýnan yenilenebilir enerji kapasitesinin yüzde 56'sýný tek baþýna karþýladý. Ülkede, güneþ enerjisi kapasitesi ise 2 yýl içinde neredeyse 2 katýna çýktý.
Yer Ýmleri