Originally Posted by
hkm
Zamanında Atamızın hayatına merak sarmıştım.Hemen hemen bulduğum tüm kitapları dökümanları okumuştum.Yahu adam hayatı boyunca yüzlerce çok ama çok önemli kararlar vermiş,hem de bu kararları zurnanın zırt dediği noktalarda vermiş,hemen hemen yüzde 99 doğruyu bulup en doğru kararı verebilmiş.Ve bu esnada akşamları içkisini içmiş,dört beş benim diyen entellektuelin tüm ömrü boyunca okuyabileceği kitapları okumuş ,yapabileceği araştırmaları yapmış,dil teorisi,mayalar ,mu kıtası vs pek çok konuyu araştırmış,e yakışıklı adammış özel hayatı da renkli geçmiş ve tüm bunları 57 yılda yapmış.Cidden kendi hayatıma bakıyorum onunkinin yanında sanki bomboş geçmiş gibi algılıyorum.Cidden çok ama çok büyük bir adammış.İyi ki böyle bir lider bize denk gelmiş.Ha tek hatası vardı benim görebildiğim,o da çok yanlış bir insanla yaptığı evliliği,gerisi cidden mükemmel.
bazen toplumların içinde öyle liderler olabilir , seçerler. vazife üstlenir . bu beden bu düşünce bu his sadece bizim emrimize amade değildir. ancak bu kadar diyebilirim.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri