Sayfa 532/1078 İlkİlk ... 324324825225305315325335345425826321032 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Pivot çalışması kurallarına uyulursa iyi netice verebiliyor.

Bu tür çalışmalarda sadece grafikle yetinmeyip, yanında 1-2 cümle olsun açıklayıcı bilgiler sunabilirsek; ben dahil birçok kişinin daha fazla faydalanacağından eminim ... [emoji106] [emoji2]

Elinize sağlık... [emoji106] [emoji2]

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Kırmızı trend 16.7 euro üzeri haftalık kapanışlar'da, 9 HO ve sarı kanal 17.25 euro
    Tüm arkadaşlara hayırlı bol kazanç'lı günler dilerim.

3. Uzun vade senaryom ise şu şekilde... Bana göre geçmişte iki önemli pitchfork oluşmuş durumda . İlki 2008 krizini ve 2009 dibini kapsayan kırmızı pitchfork. Dikkat edilirse bu pitchfork'un çizilmesi için gerekli 3 pivot nokta 2006-2008 arasında yaklaşık 2 senede oluşmuş . Haftalık barların 2006 dan başlayan kırmızı pitchfork içinde seyahati yaklaşık 4 yıl sürmüş. Barlar 2010 yılında en üst kırmızı medianı yukarı kırmış ve ilk ulaşması gereken önemli direnç ince kırmızı trigger çizgisine yönelmiş ama ulaşamadan gevşemiş. Akabinde aşağıda kurtulduğu en üst kırmızı medianı dokunuşlarla test etmiş ve buradan güç alarak tekrar trigger çizgisine dokunmak için ivmelenmiş. 2013 yılında trigger çizgisine dokunmuş. Bu dokunuşla ikinci önemde olan siyah pitchforku oluşturacak pivot noktalar ortaya çıkmış ve bu pivot noktaların oluşumu da 2011-2013 arasında yaklaşık 2 sene sürmüş. Barların siyah pitchfork içinde 2011 civarı başlayan seyahati ise yaklaşık 6 sene sürmüş. 2017 yılında barlar en üst siyah medianı yukarı kırmışlar ve ilk önemli direnç bu pitchfork'a ait ince siyah trigger'e yönlenmişler ama bir önceki kırmızı pitchforka benzer şekilde ince siyah triggere ulaşamadan gevşemişler ve ilginçtir yine aynı şekilde kurtuldukları en üst siyah medianı dokunuşlarla şu an test ediyorlar. Bu arada barların ince siyah trigger'e ulaşamadan döndükleri yerin kırmızı pitchforka ait trigger olduğuna dikkat ediyoruz. Beklentim şöyle; Eğer altta mavi ok işareti ile şu an dip oluşumunu beklediğim yerden yukarı hareket başlarsa bu ivmeyle barlar kuvvetle muhtemel 2 kez denediği ince kırmızı trigger çizgisini 3. denemede kıracaklar ve yukarıda mavi ok ile işaretli ince siyah triggere ulaşacaklar. Burada oluşacak muhtemel zirveyle önümüzdeki 4-6 yıl içinde seyahat edeceğimiz 3. önemde olacak yeni bir pitchfork oluşacak.Buraya ulaşıp gerekli son pivot noktanın oluşmasının da 2018-2020 arasında yaklaşık 2 sene süreceğini tahmin ediyorum.

Allah ömür verirse buradayız izleyip göreceğiz senaryonun durumunu Herkese Sevgiler... Saygılar...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

Hayırlı haftalar...

Bol Kazançlar...

5. Günaydın

6.  Alıntı Originally Posted by erdem06 Yazıyı Oku
    Son 2 graf daha atmak isterim müsadeniz olursa, sonra zaten üstadların yorumuna bırakıcam.

Log için söyleyecek bişey kalmadı zaten dünkü graftan sonra, lin için de her ne kadar düşüş karakteristiği 2008 e tam benzemese de dip oluşumunu ben 2008 e benzetiyorum. Buranın dip olmuş olma ihtimalini oldukça yüksek görüyorum, fakat bi git gel daha olabilir 102-92 arası ki orası da yabancının mal toplama yeri olur diye düşünüyorum.
    Yabancı tks grafiği de kırdığı destekten sonraki şelale düşüşünü durdurmuşa benziyo, ve bunu desteklediğini düşünüyorum, 2011 de yabtks düşüşü devam etti tabi ama o düşüşün karakteristiği iyice farklı bunlardan orda hemen hemen yatayda sert mal çıkmaya başlamışlardı çünkü.

Saygılar, sevgiler.

Selamlar,
    Bu yabanci takas orani neye gore belirleniyor? Belli kurumlar mi var yabanci diye? (Misal; Citibank. deutsche vs.)

Alıntı Originally Posted by Burak Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Bu yabanci takas orani neye gore belirleniyor? Belli kurumlar mi var yabanci diye? (Misal; Citibank. deutsche vs.)
    Detayını bilmiyorum...

Ben Siteye doğrudan İş Yatırım 'dan alıp ekliyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by Burak Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Aynen belli kurumlar var. Zaten bazı yabancı kurumlar alım satım yapabilse de saklamasını citi deutsche de yapıyo kendi saklama tutamıyo, merrill, bgc partners gibi.

Sayfa 532/1078 İlkİlk ... 324324825225305315325335345425826321032 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •