Sayfa 533/563 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. SPK halka arzı kaç günde onaylar?

Başvurusu sırasında Kurula sunulan izahname ve finansal tablolar yetkili kuruluşun ve ortaklığın internet sitelerine ilan edilir. SPK, başvuruyu kamunun aydınlatılması ilkesi çerçevesinde inceler ve başvuru dosyasında eksik bulunmaması durumunda 20 iş günü içerisinde sonuçlandırır.

2. RTALB Bedelsiz sermaye artışı kaç günde onaylanır. O da 20 gün içinde onaylanması mı? Gerekir.

Müracaat tarihi : 28.03.2022 18:10:28

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 16.03.2022 tarihli toplantısında, Şirketimizin 100.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı dahilinde 42.970.214 TL olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle 57.029.786 TL (%132,72 oranında) artırılarak 100.000.000 TL'ye çıkarılmasına karar verilmiştir.

Söz konusu sermaye artırımına ilişkin olarak ihraç belgesinin onaylanması amacıyla bugün (28.03.2022) Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    SPK halka arzı kaç günde onaylar?

Başvurusu sırasında Kurula sunulan izahname ve finansal tablolar yetkili kuruluşun ve ortaklığın internet sitelerine ilan edilir. SPK, başvuruyu kamunun aydınlatılması ilkesi çerçevesinde inceler ve başvuru dosyasında eksik bulunmaması durumunda 20 iş günü içerisinde sonuçlandırır.

3. a1 kapıtal 6 ay sürdu hala onay gelmedı. bu hızla gıderse pardus da sanırım 2023 e sarkar, farklı görusu olan yada bılgısı olan paylasabılır mı ? mesela bu adamlar hem a1 kapıtal hemde pardus uzerınden beklentı yaratıp ellerınde kı malı yukarıdan satmaya calısmıs olmasınlar ? aksı halde bırı bana bir aracı krumun sermaye artırımının 6 aydan fazla surmesıne ragmen hala oaylanmamasını nasıl ızah eder ? belkıde bılerek sureklı eksık evrak ıle basvurup red yıyıp, evrak tamalayıp sonra tekrar eksık evrak ıle devem edıyorlardır.. ayrıaca gercekten kısa da arz gerceklesek olsaydı hısse fıatlamazmıydı , neden fıatlamıyor ? acaba yalan mı bu arz hıkayelerı. spk yı ara cevap vermezler, şırketı ara bılmıyorum derler.. bakın bakalım baska sırketlerın arzları 2 ay da onaylanmıs. yalancılar.. hayek de aylar bunların burda sozculugunu aptı ve kaçtı gıttı

4. Pardus'un onayı fazla sürmez, çünkü "asıl sahipleri" okçu bilonun arkadaşları Muratçığım değil. O sadece emanetçi. Muhtemelen Pardus gündeme geldiği için A1 Capital'i ertelettirdiler. Bunu çok eskiden de yazmıştım, bu adamlar (Re-Pie) Londra sermayesi ile içli dışlı, demek ki iyi bir ortak buldular şirkete onlar da halka açıklığı şart koştular. Senaryom bu. YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5. çok önceden yazdıgının bır anlamı yok, ortaya bır belge koyamıyorsun. ayrıca sen nasıl hukukcusun ya, evrensel hukukun temel kurallarının dıını v-cıkıyorsun. bır ıddea da bulunuyorsun, ortada tek bır ispat edıcı belgen yok. bence sen ıflah olmaz bır muhalıfsın, gece gunduz ( halk tv, tele 1, sozcu ve fox ) muhalıf yayın organlarını ızlıyorsun. bu kronık muhalıf yanın, hukukcu degerlenrınınde onune gecmıs.

6. bırsey dıyorsun cık ortaya belge koy. gerısı hıkaye, ben dedım oldu ya donuyor.. ben pardusun da hıc oyle kısaymıs olacagını dusunmuyorum. ınsallah 2023 erteletmez.

7. obv indikatörü çıkmış bu mala giriş oldugunu gösteriyor lakin bence asıl önemli olan ad indikatörü yani alım dagıtım endeksi çok ekside .benim düşüncem bu yükseliş maldan çıkma olarak degerlendirilmiş hedef geri alım fiyatı zaten 2 liralar .24m bütce 12 m lot alım adedi bence bu fiyatlara gelmeden ad endeksinin yükselicegini düşünmüyorum .ytd

8. pardus konusuda 6 aylık şirket nasıl bistte işlem görücek anlamışta degilim . şirket aç 6 ay sonra halka arz çok ilginç ytd.Pardus Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı AŞ 29.04.2021 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’ndan alınan onay ile kurulmuştur. Şirketimizin ödenmiş sermayesi 141.000.000 TL’dir.bildigim kadarıyla 2 yılık kar istiyor nasıl olucak bu iş ytd

Sayfa 533/563 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •