Sayın Eğinli ben teşekkür ederim.Faydası olduysa ne mutlu zaten ben paylaşmamıştım.Daha önce paylaşılmış ben tekrar öne aldım.Paylaşan beyefendi satmış herhalde artık yazmıyor ama o günlerden sayın Bankers sayın fabrikatör sayın akhunabeyi gibi daha bilgili isimler var.Onların bilgileri bize ışık tutar inşallah.
Sayın Bankers siz daha iyi biliyorsunuzdur.Ülkü hanımın konusunda öyle diyorsanız öyledir.Ben b grubu hissedarı olarak bi dava açabilir miyim?Veyahut daha önce açılmış bi dava var mıdır? Galiba 2016 senelerin de siz de dava açmayı düşünmüşsünüz galiba hazırladığınız bi belge döküman var mıdır yardımcı olur musunuz ?
İşbtr de ki arkadaşlarla toplanıp rtalb da ki gibi iş bankasının önün de grev yapıp basın açıklaması yapmayı düşünüyorumen mantıklı çözüm bu gibi geliyor artık Rabbim aklıma mukayyet ol
![]()
Ok yaydan çıktı devlet ari kovanina çomak soktu mahkemeler artıyor banka bu isi çözecek arkadaşlar tekrar gündeme gelmesiyle bu iş biter kimsede satmaz o zman şimdi sıkılanlar ara ara satıyor değerlendirmek lazım kendi fikrimdir yatırım tavsiyesi degildir
Yer İmleri