Sayfa 533/1003 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    operasyonel anlamda iyi olması çok kullanılan bir arguman.. ama kendi başına yeterli mi? gelir çeşitliliği ve sürdürülebilirliği sağlamadan.. thyao gelir çeşitliliği sağlıyor: kargo operasyonu mesela.. ayrıca yurtdışı gelir kalemi ($ demek bu) daha yüksek thyao 'da.. özellikle yüksek yakıt masrafı şartlarında (artan petrol fiyatı) operasyonel maliyetler artarken bunu dengeleyecek usd gelirlerin artması daha pozitif thyao açısından..yolculara verilen suyun parasını bile hesaplamaktan farklı bir şey bu bence.. ayrıca 3. çeyrek normalde en yüksek gelir el ettikleri dönem..pandemi öncesi son yıl olan 2019 'un gerisinde kalmış pgsus..zamanla anlaşılır piyasa reaksiyonu nasıl olacak.. izleyelim..
    evet göreceğiz bakalım. ben thy ile pgs arasında seçim yaptığımda pgs tercih ederim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. pıst100 dün dikkat dediğim dolar bazlı haftalık grafımızdaki 168,5 - 1620 arasında sindirme dönemi beklentim mevcut.

3. Ev almak isteyenlere kötü haber! Kredi faizleri düşünde konut fiyatları fırladı! Düşük faizli kredilerden yararlanıp konut sahibi olmak isteyenler bankalara yöneldi. Ancak bu kez satılık konutların fiyatları bir hafta içinde yüzde 10-20 arasında arttı.

4. ne güzel dünya TL faizleri düşür kredi çekenler dolar alsın altın alsın araba alsın ev alsın dolar fırlasın ithalat düşsün cari açık kapansın TL mevduatlar erisin peki bunda kim ne kazandı şey alanlar kazandı mevduatı şey tutanlar kazandı TL ye güvenenler mevduatı TL tutanlar kaybetti TL kredi çekenler kazandı yıllarca çalışıp kenara 3-5 kuruş biriktiren TL yatırımcısı eridi gitti ne güzel dünya ya şakkadanak ekonomi düzeltiyoruz çalışmaya gerek yok üretimimde verimliliğe kalite artışına gerek yok artır kuru düzelsin herşey şakkadanak
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5. Tahminimce dun en yiksekler goruldu. Dunya ile birlikte Kasim ayi duzeltmesi bekliyorum.
    Bireysel on
    gorumdur. Elbette Yanilabilirim.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Düzeltme olmuycak, uçup çakılacaz
    Uç ulayn, nasılsa çakılacaz
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ne güzel dünya TL faizleri düşür kredi çekenler dolar alsın altın alsın araba alsın ev alsın dolar fırlasın ithalat düşsün cari açık kapansın TL mevduatlar erisin peki bunda kim ne kazandı şey alanlar kazandı mevduatı şey tutanlar kazandı TL ye güvenenler mevduatı TL tutanlar kaybetti TL kredi çekenler kazandı yıllarca çalışıp kenara 3-5 kuruş biriktiren TL yatırımcısı eridi gitti ne güzel dünya ya şakkadanak ekonomi düzeltiyoruz çalışmaya gerek yok üretimimde verimliliğe kalite artışına gerek yok artır kuru düzelsin herşey şakkadanak
    Bütün dünyada ekonomi yönetimleri cebinde para tutan adama DÜŞMANDIR..
    Bu hep böyle idi
    Böyle de olacak..
    Neden ikide bir bir olay çıkarıp faizleri 0 a çekiyorlar ve devamlı orada tutmaya çalışıyorlar sanıyorsun..
    Neden devamlı para basıyorlar..

Trilyonlarca dolar para var..
    Faizler 2-3 bandına bile çıksa nerede ise o borcun 1 senelik faizi dünyada dolaşan paranın tümü olacak..

ABD da enflasyon nereye geldi..Hala 2022 de belki 1 faiz artışı falan geveliyorlar..
    Kısacaz edecez tapering falan derken kısa kısa 15 milyar dolarcık kıstılar..
    Altın maltın coin ler falan sieee diyip gazladılar..

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Uç ulayn, nasılsa çakılacaz
    Eyyy be bozkurt reis sen geldin ya yine asılacak cengaver pala 180 lere. Neyse çek bırak şenlikleri başlamış diyolar..

Sayfa 533/1003 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •