Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bir üçgen daha çizmelerine gerek yok oluşan üçgen hepsine bedel.
Hedef 0,70 kuruş görünüyor.
Burada kimseyi panikletip endişeye salmak gibi niyetim yok.
Ben teknik olarak gördüğümü yazdım.
Buradan değişik anlamlar çıkarmayın ve yatırım tavsiyesi olarak almayın.
200 haftalık basit hareketli ortalama 1.21'de, 50 aylık basit hareketli ortalama ise 1.16'da. Bunların altı çok zor diye düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir...
Destek köstek, şura kırılır bura geçilir vs.vs... paranın desteği direnci olurmu? Spekülatör ve isterse o olur. Grafikler küçük yatırımcıyı avlamak için çizilir. Orası olmadı şurası gibi anlamsız şeyler. Bank of kim? Gedik kim? Birisi alıyor birisi satıyor güya. Soygun düzeninin oyuncuları bunlar... Yeni katılan zavallıların paraları buharlaşıyor. Çok yazık...
iheva.jpg
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Tahtada zarar etmeyen yok kağıt üstünde.
Birileri de kol,bacak kesiyor,alttan daha düşük almak veya alternatif tahtadan zararını çıkarmak için.
Elbet dönecek..........
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi
Düştüğüne zinhar üzülmüyorum. Daha alttan alırım diye de hiçbir şekilde satmıyorum. Ancak alacağım temettüye seviniyorum![]()
Yer İmleri