Sayfa 536/852 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by Exprodigy Yazıyı Oku
    Kazan doğutuyor herkes mutlu....bu kazan ölmeye mahkum!!!
    Forumu okuyorum migros hissesi bekleyenler var.
    Kipanın piyasa değeri migrosu %40 aştı....yani kipaya yatırdığımız parayla migrosu %40 daha ucuza alıyoruz..?yada kipanın tamamı bizim olsa migrosu komple alıyoruz üstünede 500 milyon dolar kalıyor....tahta sığ olmasaydı bu fiyatlar imkansız.
    Dünkü işlemlere baktım iş yatırım marbaş milyonlarca lot dönmüş...gün sonu ellerinde kalan lotlar şaka gibi....operasyon devam ediyor....brüt takas yememiş olması düşündürücü.....yinede bir sürü oyuncuya ceza bekliyorum....ben bugün çıkacam....iş çığtından çıktı millet rakamlara oynuyor.

Umarım sizi tatmin eden bir fiyattan çıkarsınız...
    Yolunuz açık olsun, bol kazançlar

2. Felaket tellaları gelmeye başladı malınıza sahip çıkın ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Martini Yazıyı Oku
    Felaket tellaları gelmeye başladı malınıza sahip çıkın ytd
    Sizinle ayni düşünce ye sahip olmakla birlikte .. son iki yil icwrsinde oynanan oyunlara bakinca insan ister istemez Ürkmuyor degil. Bence henuz sin kozunu oynamadi para babalari

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by semirler Yazıyı Oku
    Ha bu arada birşey söylemeden geçemeyeceğim Çok uzun zamandır borsada kendi çapımda
    birşeyler yapan biri olarak ilkdefa dün beni bankamdan borsa müşteri temsilcim aradı ve Kipanın iyi kar yaptığını
    buradan satmam gerektiğini söyledi çok şaşırdım Ben de kendisine birleşmeyi görmeden Kipadan vazgeçmeyeceğimi
    Söyledim. Bu normal mi?
    🙂 ne bulsalar nasıl bulsalar moduna girmişler demekki

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. pasta rica etsek

6.  Alıntı Originally Posted by kararver2 Yazıyı Oku
    Sizinle ayni düşünce ye sahip olmakla birlikte .. son iki yil icwrsinde oynanan oyunlara bakinca insan ister istemez Ürkmuyor degil. Bence henuz sin kozunu oynamadi para babalari

Geçmiş sayfalara bakarsanız sivrisinek diye bir şahıs vardı ( ingilizce ismi ile) 2.80 seviyelerinde neler yazdı burda insanlar satsın diye hakaret vari şeyler söyledi olmadı yalvarma durumuna geldi satalım diye biz yine insanlara malınıza sahip çıkın dedik hisse yükseliş trendine girince bunlar dadanıyolar buraya ama bu saatten sonra nolacağını kestirmek çokta kolay değil tabi herkes kendi kararını kendisi verecek elbette kendi adıma satmayı düşünmüyorum olumsuz yazanlardan kimse etkilenmesin satacaksada kendi seçimi olarak yapsın bunu başkasının lafıyla hareket etmek genelde pişmanlık yaratır inş kazanan ky olur YTD

7.  Alıntı Originally Posted by Martini Yazıyı Oku
    Geçmiş sayfalara bakarsanız sivrisinek diye bir şahıs vardı ( ingilizce ismi ile) 2.80 seviyelerinde neler yazdı burda insanlar satsın diye hakaret vari şeyler söyledi olmadı yalvarma durumuna geldi satalım diye biz yine insanlara malınıza sahip çıkın dedik hisse yükseliş trendine girince bunlar dadanıyolar buraya ama bu saatten sonra nolacağını kestirmek çokta kolay değil tabi herkes kendi kararını kendisi verecek elbette kendi adıma satmayı düşünmüyorum olumsuz yazanlardan kimse etkilenmesin satacaksada kendi seçimi olarak yapsın bunu başkasının lafıyla hareket etmek genelde pişmanlık yaratır inş kazanan ky olur YTD
    Buraya ueni yaziyor olabilirim ama 4-5 yildir bu forumu takip ediyorum ve sivrisinegi hatirladigim gibi onun gibiler tarafindan küstürulup forumu terkeden sayin Efendi hocayada bu vesileyle eger okuyorsa teşekkürü bir vazife sayiyorum. Allah herkese gönlünce versin

8.  Alıntı Originally Posted by Bilal Fuat Yazıyı Oku

Sagolsun bilal hoca atmisti yeni sayfaya alalim. Belki lazim olur

Sayfa 536/852 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •