Sayfa 536/1000 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Gelir garantili, köprü, hastahane, havalimanına çalışmadan para ödenirken milletten servet vergisi alırsanız. Bunu kimseye anlatamazsınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Anlatir anlatir, bunlara oy verenlerin anlayan yerleri arizali.

2. Beyler , bizbize yeteriz kapsamında halen 10 tl. göndermeyenleriniz yüzünden telefonuma 2 günde bir sms geliyor. Gönderin gayri 10 ar gayme ölmezsiniz ya. Açığı kapatamazsak servet mervet vergileri de gelebilir elbette.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Beyler , bizbize yeteriz kapsamında halen 10 tl. göndermeyenleriniz yüzünden telefonuma 2 günde bir sms geliyor. Gönderin gayri 10 ar gayme ölmezsiniz ya. Açığı kapatamazsak servet mervet vergileri de gelebilir elbette.
    Bu elazığ depremi değil ki, bütün mağdurlar elazığda olsun. Herkesin etrafında bu sürecin mağduru var. Herkes çevresine elinden geldiğince destek veriyor.

O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Beyler , bizbize yeteriz kapsamında halen 10 tl. göndermeyenleriniz yüzünden telefonuma 2 günde bir sms geliyor. Gönderin gayri 10 ar gayme ölmezsiniz ya. Açığı kapatamazsak servet mervet vergileri de gelebilir elbette.
    Paranın kimde olduğunu biliyorlar.

Bize niye gelmiyor bu mesaj.

Bu arada geçerken kadın kuaförüne baktım. Kural felan yok.

O egeli ben değilim

Erdoğan : 16-19 Mayıs tarihlerinde yine sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : 9 ilimiz icin daha şehirler arası ulaşım engelini kaldırıyoruz . Bu iller Adana , Diyarbakır , Mardin , Trabzon , Denizli , Ordu, Kahramanmaraş , Şanlıurfa ve Tekirdağ

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : 16-19 Mayıs tarihlerinde yine sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır
    Bayramla sokağa çıkma yasağı arasında sadece 3 gün var. Hadi bakalım çık çıkabilirsen işin içinden

O egeli ben değilim

Sayfa 536/1000 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •