Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu bir şey değil esas servet vergisi geldiğinde göreceğiz tepkileri..!!
    Gelir garantili, köprü, hastahane, havalimanına çalışmadan para ödenirken milletten servet vergisi alırsanız. Bunu kimseye anlatamazsınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Gelir garantili, köprü, hastahane, havalimanına çalışmadan para ödenirken milletten servet vergisi alırsanız. Bunu kimseye anlatamazsınız.

Anlatir anlatir, bunlara oy verenlerin anlayan yerleri arizali.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

Bir kişi 1150 odalı sarayda oturacak, o da yetmiyecek 350 odalı yazlık saray yaptıracak, o da yetmeyecek 1071 metrekre kışlık saray yaptıracak,kendine herbiri biribirinden lüks 14 uçaktan oluşan uçak filosu kuracak, ekonomi krizdeyken bütçeden trilyonlarca para ödeyerek 9 kat zırhlı 4 adet mercedes maybach otomobil alacak ki halihazırda saray envanterinde yüzlerce lüküs otomobili olacak ve sonra milletten servet vergisi...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bir kişi 1150 odalı sarayda oturacak, o da yetmiyecek 350 odalı yazlık saray yaptıracak, o da yetmeyecek 1071 metrekre kışlık saray yaptıracak,kendine herbiri biribirinden lüks 14 uçaktan oluşan uçak filosu kuracak, ekonomi krizdeyken bütçeden trilyonlarca para ödeyerek 9 kat zırhlı 4 adet mercedes maybach otomobil alacak ki halihazırda saray envanterinde yüzlerce lüküs otomobili olacak ve sonra milletten servet vergisi...

en komiği bunların hiç birinden belki uzun süre faydalanamayacak olması..!!

5. şöyle bir test var mi
    misal şehirden cikiyorsun polis ağzından ornek alıp 4 5 dakikada pozitif olup olmadığını anlıyor.
    sanirim almanyada boyle birsey okumustum.
    bu test olsa en azindan sahsi arabayla seyahat acilabilir rahatca. biraz bekleriz o kadar.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    şöyle bir test var mi
    misal şehirden cikiyorsun polis ağzından ornek alıp 4 5 dakikada pozitif olup olmadığını anlıyor.
    bu test olsa en azindan sahsi arabayla seyahat acilabilir rahatca. biraz bekleriz o kadar.
    Şurada yanılıyorsunuz. Pozitif çıkması ilaçla tedavi olması anlamına gelmiyor. İnsanlara öz güven aşıladıkça esneme artıyor.

O egeli ben değilim

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    şöyle bir test var mi
    İnsanlık olarak elimizdeki en hızlı test kan ile toplam 15dkda sonuç veriyor. Ve bu testler o kadar güvenilir değil. Ben ilk pozitif çıktığımda 1 haftada geçti 2.pcr'a kadar hastalarla birlikte yattım akşamları mesai bitince.
    2.pcr pozitif geldi yine hiçbirşeyim yoktu. O ara bu ekteki testler geldi 3 gün üstüste yaptım negatif çıktı gördüğünüz gibi ama pcr yine pozitif gelmişti.
    Aslında mantıken bu testler pcr dan daha güvenilir olması gerekiyor velakin teori pratiğe yansımıyor her zaman.
    Yani dediğiniz gibi 4dk içerisinde sonuç veren test yok. 15 dakika dediğim ekteki testte dahi yine 30dkya kadar beklemek gerekiyor zira 15.dkda negatif gibi dururken 30.dk da pozitif olduğunu da gördük.
    https://imgyukle.com/i/r3FWIv
    https://imgyukle.com/i/r3F270
    Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    şöyle bir test var mi
    Haziran ayında başlıyor 5dk yerine 5 saat

"Sağlık Bakanlığı, haziran ayı başında Antalya’dan başlamak üzere bütün havalimanlarında, Kapıkule ve İpsala’da korona test istasyonları kuracak ve gelen*her yolcuya*test uygulanacak"*diyen Ersoy,*"Sonucu 5-6 saat içinde alınacak. Gelen yolcunun Türkiye’deki adresi belli olduğu için gerektiğinde anında müdahale edilecek. Testler pasaporttan geçişten önce uygulanacak. En fazla 2-3 dakika sürecek ve yığılmalara yol açmayacak"*ifadesini kullandı.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...z-biz-haziriz/

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •