Sayfa 537/1000 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bayramla sokağa çıkma yasağı arasında sadece 3 gün var. Hadi bakalım çık çıkabilirsen işin içinden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    2 gün neyse ama 4 gün gerçekten çok fazla oluyor .. Bayram’da yasak vermeyecekler herhal

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Arkadaşlar üzülmen, ben sizi yerinize de gezdirip gelirim, 2 gün sağınıza 2 gün solunuza yatın, geçer gider!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Arkadaşlar üzülmen, ben sizi yerinize de gezdirip gelirim, 2 gün sağınıza 2 gün solunuza yatın, geçer gider!
    Abi alışveriş sorun oluyor. Yoksa bizim içinde sorun yok. Yasak kalksın yazlık mekana geçeceğiz.

O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    2 gün neyse ama 4 gün gerçekten çok fazla oluyor .. Bayram'da yasak vermeyecekler herhal
    Bayramda yasak vereceklerse de Tavşanlıya da versinler.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    2 gün neyse ama 4 gün gerçekten çok fazla oluyor .. Bayram’da yasak vermeyecekler herhal
    Bilemiyorum. Bugün avmler açıldı. 4 gün sonra 4 günlüğüne tekrar kapanacak. Ne anladım bu işten.

O egeli ben değilim

Bayramla sokağa çıkma yasağı arasında sadece 3 gün var. Hadi bakalım çık çıkabilirsen işin içinden

Bayram yasak olmayabilir .. Umarımda öyle olur yoksa 20-21-22 Mayıs’ta dışarıda izdiham olur ayrıca Bayram’da yasak bana yanlış geliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Gelir garantili, köprü, hastahane, havalimanına çalışmadan para ödenirken milletten servet vergisi alırsanız. Bunu kimseye anlatamazsınız.

Bir kişi 1150 odalı sarayda oturacak, o da yetmiyecek 350 odalı yazlık saray yaptıracak, o da yetmeyecek 1071 metrekre kışlık saray yaptıracak,kendine herbiri biribirinden lüks 14 uçaktan oluşan uçak filosu kuracak, ekonomi krizdeyken bütçeden trilyonlarca para ödeyerek 9 kat zırhlı 4 adet mercedes maybach otomobil alacak ki halihazırda saray envanterinde yüzlerce lüküs otomobili olacak ve sonra milletten servet vergisi...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Bayramda yasak vereceklerse de Tavşanlıya da versinler.
    Tavşanlı’ya yasak verseler ne olur vermeseler ne olur balkona çıkarken 5 kere düşünüp çıkıyor kendisi

Sayfa 537/1000 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •