Sayfa 537/1001 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Viop LIV

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Hepimizde zaten dipten alıp en tepeden veriyoruz.Ereğli 42.60 görmeden bir gün önce 45.60 lar seviyesindeydi.
    en sonda yazacağımı en başta yazayım "trade işi b.ktur"

keşke şurdan satsaydım şurdan alsaydım diye ky hayal kurar durur. aslında dipler tepeler boştur. çok az işlem geçer.

senin aldığın yerde pala bir sebepten satmak istiyordur, sattığın yerde de alıcı olmak istemez. kendince bir hesabı vardır. sen alınca satmak, satarken de basmak aklına gelir.

ha ben günde lot başı 1 tl'ye razıyım dersin onu da 1 hafta sonra tahsil eder.

hasıl-ı kelam bu işlere gerek yok. safi can sıkıntısı.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Hayır. Hediye olarak bir kaç kasa balık işde.
    Yıllardır eniştem arar...
    "yeğen kulu kavşağındayım" Konya'ya gidiyorum gel balık vereyim.
    "Adana' ya getirirsen olur derim" bende .
    Bizim balıklar sana nasip olur inşallah. Salih ağabeyim.
    Biz ovalıyiz balık bilmeyiz kazadan önce İstanbula Medikal kursa gittim. Adamlar bizi balık restoranına götürdü. Garson siparişte sordu. Benim bildiğim balık isimleri hamsi istavrit levrek alabalık. Ben alabalık istedim. Masaya bir sürü balık geldi bir tanesi ızgara adını bilmiyorum ama o kadar çok lezzetli bişi. Poğaça dan küçük taze ekmek masayı komple silip süpürdüm. Adamlar yavaş yavaş içe içe sohbet ede ede yiyordu. Ben beş dakika da balığımi bitirdim aç köpek gibi kimin tabağında bişi varsa silip süpürdüm. Kaç tepsi ekmek yedim hatırlamıyorum ancak ekmekle karnım doydu.

3. Yedili abi ben kesin lüfer e giderim ,velede söz verdim ,boğazda bi ayazlasintarih tutarsa olur,
    Silede palamut başlamıştır..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Bu tip haberler çok gelir.

https://www.greeneco.com.tr/tr/kurumsal/hakkimizda

<<<<<<<<<<
    ISCTR

Bankamız Yönetim Kurulu tarafından, Greeneco Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin Acarsan Makarna Grubu'na ait olan %50 oranındaki payının; yaklaşık 50 milyon USD tutarındaki kısmı, Acarsan Makarna Grubu'na kredi sözleşmeleri tahtındaki Bankamız alacaklarından mahsup edilmek üzere, yaklaşık 130 milyon USD bedelle Bankamızca devralınması, söz konusu pay devri işlemine ilişkin olarak ilgili dokümanların imzalanması ve diğer tüm işlemlerin yerine getirilmesi için Genel Müdürlüğe yetki verilmiştir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Aklımdasınız Sn şahit.
    Geçen "pisyedili01 kafalasak mı ?"diyordunuz sn işçi74 e.
    Geldiğimde Şile'ye size haber veririm.

Saygılar.

not: tekne bulamasak kıyıdan tutsak olur mu ?

Ağustos 2023

silerim birazdan.
    Okyanus balığı mı bu. Kocaman bişi.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Okyanus balığı mı bu. Kocaman bişi.
    Kefal abi,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    zarar edilen pozisyona '' zarardan kurtulmak maksadı '' ile ekleme yapan (paçallayan) bizden değildir. haindir o hain! fredo'dur , sal tessio'dur, frank pentageli'dir... unutma , one mistake costs you everything !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Allahtan buğday bol ovada
    Un fabrikaları 24 saat çalışıyor.
    Yoksam aç kalacan
    Bak insanlar cücük kadar yengeç bacağıyla doyuyor.
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Biz ovalıyiz balık bilmeyiz kazadan önce İstanbula Medikal kursa gittim. Adamlar bizi balık restoranına götürdü. Garson siparişte sordu. Benim bildiğim balık isimleri hamsi istavrit levrek alabalık. Ben alabalık istedim. Masaya bir sürü balık geldi bir tanesi ızgara adını bilmiyorum ama o kadar çok lezzetli bişi. Poğaça dan küçük taze ekmek masayı komple silip süpürdüm. Adamlar yavaş yavaş içe içe sohbet ede ede yiyordu. Ben beş dakika da balığımi bitirdim aç köpek gibi kimin tabağında bişi varsa silip süpürdüm. Kaç tepsi ekmek yedim hatırlamıyorum ancak ekmekle karnım doydu.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 537/1001 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •