Sayfa 538/1000 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Merhaba grafik görünmüyor tekrar yükleyebilirmisiniz

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    mavi çizgi (boyun çizgisi) kırıldığında kırmızı okla belirttiğim yönde hızlı bir düşüş (dolarda hızlı bir yükseliş) olacaktır, bu düşüş olurken aparada-- boolumbergteki yandaş ekonomistler bu düşüş bizim borsamızdan kaynaklanmıyor dünya borsaları falandı, filandı başlayacaklar salyalarını akıtarak ağlamaya,ama bu nafile çırpınışları doların 10 xx seviyelerine gitmesine engel olamayacaktır

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
     Alıntı Originally Posted by tusemre Yazıyı Oku
    Merhaba grafik görünmüyor tekrar yükleyebilirmisiniz
    sarı şeridin üstüne tıklarsanız grafik büyüyecektir,dostum

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ülkede ******** enflasyonu var . Delikanlılar Derneği yüzde 20 falan diyor ******** enflasyonuna ama çarşıya pazara çıkınca kendi gözlerimle görüyorum en yüzde 100. Hele trafiğe çıkınca. . .
    abi 2 ay once bana site mudurlugunden email geldi en azi elektrik ve gaz 45 % kalkacaktir!
    100% kalkti bile!

4.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    mavi çizgi (boyun çizgisi) kırıldığında kırmızı okla belirttiğim yönde hızlı bir düşüş (dolarda hızlı bir yükseliş) olacaktır, bu düşüş olurken aparada-- boolumbergteki yandaş ekonomistler bu düşüş bizim borsamızdan kaynaklanmıyor dünya borsaları falandı, filandı başlayacaklar salyalarını akıtarak ağlamaya,ama bu nafile çırpınışları doların 10 xx seviyelerine gitmesine engel olamayacaktır
    Bu cizgilerle trade etmek mumkun olsaydi simdi bir tane ac bula bilmezdin bile dunyada ve en ucuz yemek iskender yagli kebap olurdu!

5.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    1 yıllık fiyat artışları:
    yumurta %100 civarı
    beyaz peynir %50 civarı
    paket 50 gr ekmek %100 civarı
    paket süt %30 civarı
    gofret %35 civarı
    dolar %45

aslında tüik iyi iş çıkarıyor, ben enflasyonu bu kadar düşük gösteremezdim...
    yogurt 30 faiz
    makarna 35 faiz
    fasuliye 50 %
    araba falan bilmem param yok!

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Bu cizgilerle trade etmek mumkun olsaydi simdi bir tane ac bula bilmezdin bile dunyada ve en ucuz yemek iskender yagli kebap olurdu!
    bak buralarda çizgilerle trade etmiştim, en azından inanmasanda saygı duyman iyi olurdu, sayende hissenete grafik göndermemeye YEMİN ettim

7.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    bak buralarda çizgilerle trade etmiştim, en azından inanmasanda saygı duyman iyi olurdu, sayende hissenete grafik göndermemeye YEMİN ettim
    Abi ben sana saygisizlik etmedim! eger yanlis dusunmussun uzur dilerim
    ama keske biraz derin yazimi okuyaydin. Bu cizgiler 90% yanlis cikar! eger kac yildir trade yapip gercekte (demo degil) ve surekli kar yapirsin hayirlisi ve bol kazanclar.

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Bunlar şirketlerin değil devletin işi.. bizde ise işsizlik fonundan bankalara enjeksiyon yapılıyor..

Devlet sektör den adam gibi vergi toplayıp tasarruf yapsa ve yolsuzluk bitirilse şu an yaşadığımız büyük özel sektör krizini çok daha rahat atlatabilirdik

Kgf dir imar affıdır yok yeniden yapılanmadır konkordato tur can suyudur şudur budur türlü taklalara gerek bile kalmazdı.. ancak millet nasılsa hükümet de o.. çok da yapacak bişey yok.. 🙂
    İşin trajikomik yanı ise işten çıkarlıacak 37 işçinin en az %80'i mevcut hükümete ve sisteme oy verdi. Muhalefetin doktora tezi yazdırması ve anlaması gereken "esas" budur aslında.

Sayfa 538/1000 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •