Originally Posted by işçi74 Sn çıtagı neden eş geçiyon hocam ne konuda ?
Originally Posted by akcay sise benim borsayı bıraktıgım yerdende aşağıda... ne oldu buna çarpılmış... Ben 36 dan vermiştim 40 üzerine gitmişti şimdi beklemedeyim.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
petko 200 haftalıkta...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by işçi74 Sn çıtagı neden eş geçiyon hocam Yeni başlığı o açtı,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by işçi74 Yeni başlığı o açtı, hocam anlamadım . beynim durmuş olabülü taban kovalamaktan biranın etkiside var
QNBTR . Yani QNB bank tavan tavan gidiyor. Nedenini bilene 1000 puan ? Hadi bakim.
gençler dua saati her seyler taban a son anlar.
Originally Posted by işçi74 He çıtak açmıştı sayfayı, yaw arkadaş mındar etti borsayı, tarihe not düşülsün modetör, buna hiç bişi açtırmayın yaw,helak olduk, iblis ğibi çöktü yaw bektaşi gibi yabmayın... ben açarken ne dedim ? Originally Posted by çıtak viop : 10734 xu100 : 9602,16 dolar/tl : 36,43 start verildi yarış başladı... hayırlı olsun hedef : istisnasız hepimiz batacağız bigshort dayu geldi... elde 1 hiç kimsede anektar komayacağım... hepisini alacağım
Forum Rules
Yer İmleri