Tebrikler ve teşekkürler Sn.Umut0109. Müteakip dönem için 59'a dikkat çekmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Bir güncelleme yapmanız mümkün mü?
Dip çalışmasını bitirerek dönüşü 42,96 üzerinde kalarak başlattı. Şimdi ilk hedefi 61,18 olarak görüyorum. Bundan önce ara dirençleri olarak 55,55 ve 57,11 olacak. Saygılarımla.
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Sevilecek hareketler değil tavan işleri ama defalarca tavanı bozup tekrar tavanlaması teselli oldu benim adıma umarım pazartesi tekrar tavan yapmayız yüzde 3 beş arada bir kısa eksi daha sağlıklı olur yıllarca yatırımcıyı mağdur edip peşine tavan tavan doğru mu etik açıdan 27-79 hareketi gibi bir hareket şahsen istemiyorum toplaya toplaya döke döke git düzeltmelerini ihmal etme yatırımcı olmayana inme fırsatı ver doğru düzgün gidelim.
https://www.marketwatch.com/press-re...028-2022-10-04
Rapor ücretli ücretsiz bir demo sürümü isteyin diyor.
Lütfi bey bloomberg de Amerika da veri maskeleme için ciddi cirolara ulaşacağımızı düşünüyorum gibi bir cümle kurmuştu yanlış hatırlamıyorsam cümle aşağı yukarı böyle idi, hitap ettiğimiz ve edeceğimiz pazarlar konusunda müthiş vizyoner ve duayen bir patrona sahibiz kısa vadede her ne kadar hoşumuza gitmese de bazı şeyler uzun vadeli bakınca ki bir yatırımcı böyle bakmalı ben Lütfi beyden ve oluşturmaya çalıştığı şeyi gördüğümü düşünüyorum oluşturmaya çalıştığı şirketin orta vadeli gelecekte çok ciddi yeni pazarlara hitap edeceğini ve mevcutta hitap ettiği pazarlarda da ayak izini ciddi anlamda büyüteceğini düşünüyorum yatırımcının yapması gereken tek şey sabretmek.
akbank teknoloji ile ilgili ciddi sorunlar yaşamaya devam ediyor teknoloji altyapısına ciddi yatırımlar yapmalı artık firmalar.
Biraz bencilce bir yaklaşım olacak ama ben de tam tersini istiyorum açıkçası. Yatırımlarını Sasa'da, Hektaş'ta, Kontrolmatik'te 5'e-10'a katlayanların, hisse hakkında gram fikir sahibi olmayıp "Bu hisse ucuz kalmış"çıların ve Tradingview'da iki çizgi çizerek Twitter'da şov yapan "Bu hafta en yükseğe göre %8-10 kazandık, ben demiştim"ci borsa duayenlerinin piyasaya ve gerçek değerine göre bedava kalmış fiyatıyla hisse alarak, yıllardır bekleyen, borsamızın ve şirket sahiplerinin türlü türlü oyununa maruz kalmış gerçek yatırımcılardan daha kısa sürede ve daha fazla kazanç sağlamasını istemiyorum. Alım fırsatı vermeden, boşluklar bırakarak, "Yok artık, bu Kront bahçesinde altın mı bulmuş?" denecek fiyatlara (yani gerçek değerine) bir an önce ulaşmasını diliyorum.
Yer İmleri