Yabancı vazgeçmez tatlı paradan.. Hic bir yerde kazanamadiklarini bizden kazanıyorlar.. Para herşeyi düzeltir.. Büyük güçtür...Siyasete..Yonetim politikalarına yön verir isterse. Enseyi karartmayın..Isteselerde çok izole olamayız diş dünyadan...[QUOTE=myfinans;5270712]SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende aynı şeyi düşünüyorum günlük bakmayalım haftalık bakmayalım eyvallahta kaç aydır endeks altı getiri endeks üstü götürü haydar beyin bi bildigi vardır diyorum diyorumda kaç ay oldu hiç bir kıpırdama yok tamam iyi fon al satçı degil temel analiz uzun vadeli ama benzerlerine bakıyorum bide mac a bakıyorum hiç haraket yok umudum da kalmadı artık az düzelse çıkıcam sanırım ytd..
MAC fonunun, kötü performans gösterdiği dönemlerden birine denk geldik sanırım. Daha önce düşük fiyatlardan aldığım MAC'lar sayesinde, kar/zarar tablomda hala yeşil görünüyor MAC sekmesi. Yoksa, pek de tahammül edilecek tarafı kalmadı. Öte yandan MAC portföyünde bulunan hisse senetlerinin de zamanı gelecektir elbette. İşte o zaman MAC ile yolları ayırırız diye tahmin ediyorum.
KTM %+0,421
MPS %+0,740
SUA %+0,229
OPB güncel veri yok.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Yer İmleri