Sayfa 542/831 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 6645 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

Sayın MAHARAJ açıklamasını o cümlenin hemen altında yazdım zaten. Siz es geçmişsiniz. Mesele güvenin sarsılması. Siz de bunu şirket sahipleri mimli diye belirttiniz krndi paylaşımlarınızda zaten.
    Kitleme operasyonu var diye kesin bir ifade kullanmadım. Siz de bana haksızlık yapmışsınız.
    Güven sarsılınca, cereme çekince insanın akılına geliyor ne yazık ki.

Forum hareketlendi/hareketlendirildi ifadesinden sonra sizin es geçtiğiniz cümleyi aşağıya tekrar yazdım.
    “Acaba yine bir kitleme operasyonu mu var acaba diye insanın aklına geliyor. Güven sarsılınca böyle oluyor ne yazık ki...”

İstediğiniz açıklama bu cümlede. İnsan hayal kırıklığına uğrayınca maalesef böyle düşünceler oluyor. İnsanız neticede...

Bu arada kendime göre ciddi sayılacak miktarda Tukaş hisesesi taşıdığımı da belirteyim.

İyi niyetle paylaşım yapanların alınmasına gerek yok....
    Siz de bana “sizin gibi insanlar yüzünden..” diyerek beni kategorize etmişsiniz...

2. Şirket karini 25'e katladigini bir ay önce açıkladı. Son bir aydır yatırımcı ilgisinin artmasından dolayı forumun hareketlenmesinden daha doğal ne olabilir ?

3.  Alıntı Originally Posted by efe09 Yazıyı Oku
    Sayın @Frqn21; birleşme ile ilgili en son şu kap haberi var,olumsuz sonuçlandığı belirtiliyor.Saygılarımla..

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 30.11.2021 ve 29.12.2021 tarihli kararları uyarınca, Cem Zeytin A.Ş.'nin Şirketimiz Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından tüm aktif ve pasifleriyle birlikte bir bütün olarak tasfiyesiz infisah yoluyla devralınması suretiyle Şirketimiz bünyesinde birleşmesine yönelik hazırlanan Duyuru Metni ve Şirket Esas Sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6'ncı maddesinde yapılacak değişikliğe ilişkin tadil metninin onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığımız başvurunun Sermaye Piyasası Kurulu Ortaklıklar Finansmanı Dairesi Başkanlığı'nın 18.02.2022 tarih ve E-29833736-106.01.01-17486 sayılı yazısı ile olumsuz karşılandığı tarafımıza bildirilmiştir.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR
    Çok teşekkür ederim. Bu harika bir haber benim açımdan.

4. 2 dönemdir bence iyi bilançosu var. İnşallah önümüzdeki çeyrekler dede bu karlılık ve büyüme ile devam eder.
    Ytd

Arkadaşlar Merhaba..Haddim olmayarak kendi yatırım stratejimi ve temel analizi ne şekilde yaptığımı anlatmak isterim..Yaklaşık 8 yıl önce yatırım yapacağım şirketi araştırmaya başladım..Borcu olmayan,kasasında dövizi olup ihracat yapan ve ihracatını arttırabilecek bir şirket yatırım stratejime uygun olacaktı..Ne sosyal medya,ne bloomberg deki ekonomi uzmanları ne de çevremdeki insanlar,kendi analizimi yaptım..Onun içindir ki hiçbir yatırım kuruluşunun da listesinde olmamış ve elimde tuttuğum sürece de hiç olmayan bir şirkete yatırım yaptım.Yaptığım yatırımdan sonra da zamanımı sadece; şirketi,sektörü,yurt dışında sektöre olan ilgiyi,ihracatını araştırmakla geçti..Hem de öyle araştırıyordum ki,ne kadar ihracat yaptığını hesaplayabilir,bilançosunun üç aşağı beş yukarı kaç çıkacağını tahmin edebilir bir boyuta gelmiştim.Bunun bana faydası da hisse çıkıyor olsa da satmadan bekleme pozisyonunda kalmam için beni motive ediyordu..Çünkü yatırımda en zor durum,sabırdır..Böylece 5 yıl bu şirkete yatırım yaptıktan sonra,ne zaman ki sektör ve ihracatta bir durgunluk ve aşağı gitme gördüm,yatırımıma son verme kararı aldım..Son verme kararım demek,o şirketin bundan sonra kazandırmayacağı anlamı değildi asla,sonucunda borcu olmayan kasası dövizle dolu bir şirket..Ama benim yatırım stratejimde büyüyen şirketlere yatırım yapmak öncelik olduğundan şükür deyip başka bir şirkete yatırım yapmak için araştırma yaptım..Yine aynı şekilde,hiçbir yatırım kuruluşunun öneri listesinde olmayan başka bir şirket ve sektöre yatırım yaptım..Bu sektör ve şirketin faaliyetleri ile ilgili de çok detaylı araştırma yapıp günlük olarak da her yönden inceliyordum..Şükür bu yatırımım da iyi sonuçlar verdi..Şimdi ise,paylaşımlarımdan da gördüğünüz gibi;Avrupa başta olmak üzere küresel olarak artış içinde olduğunu analiz ettiğim;salça,turşu,konserve,dondurulmuş gıda ve hazır yiyecekler sektörünün öncü şirketlerinden Tukaşâ€™a yatırım yaptım..Yanılmış olabilirmiyim,elbette yanılabilirim ama insan inandığı bir şeyi yapıyorsa kaybetse de kendini değerli hisseder..Ama beni tanıyanlar iyi bilirler,vebalden korkarım ve kimseye de öneride bulunmam..Sadece neden bu şirkete yatırım yaptın diye sorarlarsa onu anlatırım ve asla tavsiyede bulunup al demem..Herkesin vadesi farklı,alış fiyatı farklı,yatırım stratejisi farklı..Bu anlattıklarımla başınızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın.Tukaşâ€™a neden yatırım yaptığımı biraz detaylı da olsa anlatmış oldum..Saygılarımla..

AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..

Alıntı Originally Posted by efe09 Yazıyı Oku
    Niğde Bor da yeni açılacak Tukaş fabrikası için işe alım ilanları çıkmaya başlamış arkadaşlar..Saygılarımla..

https://iskurhaber.com/category/bor/

AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
    Bu fabrika için bir açılış takvimi var mı? Belki c.başkanı da açılışa davet edilir.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Bu fabrika için bir açılış takvimi var mı? Belki c.başkanı da açılışa davet edilir.
    Tukaş Gıdadan alınan bilgiye göre, Niğdede kurulacak yeni üretim tesisinde salça, sebze konservesi ve dondurulmuş gıda üretimi yapılacak.

İlk üretimini 2021 yılı itibari ile yapacak olan yeni tesis, yıllık olarak 300 bin ton domates, 100 bin ton patates ve 80 bin ton sebze işleme kapasitesine sahip olacak ve 700 kişiye istihdam sağlayacak.

Firma, farklı ürün çeşitleri ile pazarını genişletmeyi ve mevcut ürünlerinin üretim kapasitesini arttırarak gerek yurt içi gerekse yurt dışı pazarlarda büyümeyi hedefliyor.

2020 haziran planlamasına göre 2021 de açılacak diyor ama pandemi dolayısı ile fabrika açılışı gecikmiş olabilir,,işçi alımına da başladığına göre önümüzdeki aylarda açılışı yyapılabilir.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 542/831 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •