Sayfa 542/976 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. yahu bizim prenses nerelerde acaba hiç ortalıklarda yok

akdan bugün alan senmisin yoksa sen isen çok gülerim

2. prenses patrondan fırça yiyordur milleti yeterince sattırmadı diye

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 15 kişi okumaktadır. (4 üye ve 11 ziyaretçi)

bdayım, cirolix, DoST, hans

sayın hans bıraz hısseyi kötülede sattığım malları aşağıdan yerine koyayım

bilanço şöyle gelecek böyle gelecek gibi
    Benim dayım bina okusun dönüp dönüp yine okusun.. bilanço gelmeden önce 1,30 lara doğru bir hareket yaptırıp milletin eline verirler demiştim.. istersen bir daha oku dayı bey.. madem bu kadar güveniyorsun hisseye ve gelecek bilançoya 1,28 lerden niye sattın?

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    21/06/2019 daki yazımı dönüp dönüp okuyun dayı bey.. 6 ayloktaki 0 kar veya zararın süprizini hazırladığını bunun içinde ay sonuna doğru endeksin gidişatına göre 1,30 lara doğru bir hareket yapıp mülletin eline verme stratejisini hayata geçirebileceğini söylemiştim. Sonrasındada gelen kötü mali tabloyla kağıdı düşürerek 1,10 lardan yerine koyabileceği tahminimi ifade etmiştim... arkasından bakmam için 1,30 ları bayağı geçmesi lazım.. bu durumda senin iddian kötü geleceği aşikar 6 aylıklara rağmen kağıdın 1,50 lere gideceği öyle mi? Gerçi sen hemen “ben öyle bir şey demedim iftira atma” cevabını yapıştırırsın.. hiç bir zaman net bir strateji tahmini bulunmadan sadece ağa bu kadar malı boşa mı topladı argümanıyla acaip gidecek beklentisi oluşturan sübliminal mesajlarını paylaşırsın.. buyur dayı bey biz kumda oynayanlar olarak senin engin bilgi ve strateji birikiminden faydalandır. Bu hareket nereye kadar devam eder sence, hangi noktadan satalım. 6 aylık kar nasıl gelebilir ve patron bu mali tablolara göre nasıl hareket edebilir.. tahminlerini paylaşırsan biz fanileri mutlu edersin
    Bir daha okuyun dayı bey

5. yahu sen gerçekten hastasın kendi kurgulayıp yazdığın şeyleri ben yazmışım gibi yazıyorsun benim bilançonun çok iyi geleceğini gösteren birtane yazım yok benim yıl sonu hedefim 1.40 sen nasıl bişeysin kağıt yükseldikçe iyice sıyırıyorsun

6. hem sen 110 ları bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahaha

kımbilir kaç kışıyı korkutup sattırmışsındır .

7.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Benim icin diyorsan en son aldığımın tamamını verdim yani. Artik aldım diyene kadar malım yok yani sattım yazamiyacagim. Ben gizli saklı yapmıyorum aslında aldiğimda aldım sattığımda sattım yazıyorum. Sadece 10k vardı onu verdim zaten malda yoktu maksat kendimi frenlemek icin aldım. Hani iddaa oynayanlar 1 liralık oynardı ya onun gibi.

HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
    Kastım siz değilsiniz her zaman satıp yine satan ve yine satanlar var. Hep te kazanan. Yarın 1.4 olunca yine çoğunu sattım yazacak eminim. Bu çoğu ne kadar geniş bir tanım. Pardon bir ara yerine sessizce koymuştur.

8.  Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Kastım siz değilsiniz her zaman satıp yine satan ve yine satanlar var. Hep te kazanan. Yarın 1.4 olunca yine çoğunu sattım yazacak eminim. Bu çoğu ne kadar geniş bir tanım. Pardon bir ara yerine sessizce koymuştur.
    Onlara aldırış etme sen. Buraya tek yaptığı işlemin fotosunu atan ve atabilecek kisi benim. Ben her zaman oran veriyorum elimdekinin şu kadar oranını sattım yada full maldayım diye.

HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.

Sayfa 542/976 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •