Sayfa 543/1002 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. halen dolar vb konusuluyor ancak su an cok cok ciddi ve ticari hayatimda hic yasamadigim seyler yasiyorum.

hicbir hammaddecide malzeme yok.koskoca kartonsanda mal yok haftalardir.

musterimi ariyorum ( firin - pastane - tatlicilar ) nasil isler diye,en dandik malzemeye % 300 zam geldi son 10 gunde diyor hepsi.

tahminimce herkes su an deposunda ki mali tuketiyor ve her kim yeni mal alimi icin tedarikcisini ararsa hayatinin sokunu yasiyor.

durum boyle giderse maasli kesimin cani cok yanacak.

2 ay once 3 liraya sattigim yas pasta kutusunun maliyeti bugun 6 lira ve ben 7 ye satiyorum.

bugun en iyi musterimi ariyorum ,adamin dedigi cumaya dek patates tedarikcim patates getirmezse kumpiri menuden cikartacagim diyor.

yani cok ciddi malzeme ve stok sorunu var..Allah sonumuzu hayir etsin.

2. Hakem abi orda kişilerin akrabalığın bi önemi yok halide vs başka kişi bu sen dahi olabilirsin der ki Hkm bnm yiğenim gibi - yani Verilen alınan meşaz= ben sizdenim

Zincir mağazalarının da tedarik sorunu yaşadığı söyleniyor, kuyruk kuyruk derkene patates soğan kuyruğuna soktular ahaliyi zaten, geri kalan mallarda da kuyruğa sokmasalar bari.

1980 Öncesi ekmek kuyruğu hiç olmadı, benzin, tüp, cigara ve yağ kuyrukları oldu, emme cepte de tomarlan para vardı, Demirel gelince iyi bir koordinasyon ile hemen hemen bitti kuyruklar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Neyse moruk zaten diğer konu çok daha önemli cidden yahu aklım almıyor,nasıl olacak bu işler,her şeyin fiyatı patladı,millet maaşına zam alamıyor,tüm dünyada korkunç bir işsizlik furyası var,bu kış nasıl bitecek benim aklım almıyor.Demin bir video seyrettim adam bir youtuber ,ingilterede şu anda ısınma mı yiyecek mi önemli tartışılıyormuş ,yani adam ya kombiyi açacak ya da eve yiyecek alacak.E bu 1929 değil de ne.

Etli butlu konu yok, bari yarın 10 gayme şenliği yaşarmıyız, onu deyin hele.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Zincir mağazalarının da tedarik sorunu yaşadığı söyleniyor, kuyruk kuyruk derkene patates soğan kuyruğuna soktular ahaliyi zaten, geri kalan mallarda da kuyruğa sokmasalar bari.

1980 Öncesi ekmek kuyruğu hiç olmadı, benzin, tüp, cigara ve yağ kuyrukları oldu, emme cepte de tomarlan para vardı, Demirel gelince iyi bir koordinasyon ile hemen hemen bitti kuyruklar.
    ekmeklik un fiyati 150 den 200 u gecti bir anda.

musterim ptesi 350 bin tl yollamis un degirmenine,sali gunu parayi geri vermisler mali yollayamayacagiz diyip.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Neyse moruk zaten diğer konu çok daha önemli cidden yahu aklım almıyor,nasıl olacak bu işler,her şeyin fiyatı patladı,millet maaşına zam alamıyor,tüm dünyada korkunç bir işsizlik furyası var,bu kış nasıl bitecek benim aklım almıyor.Demin bir video seyrettim adam bir youtuber ,ingilterede şu anda ısınma mı yiyecek mi önemli tartışılıyormuş ,yani adam ya kombiyi açacak ya da eve yiyecek alacak.E bu 1929 değil de ne.
    Kuzey buz denizindeki rezervler mi bitmiş, şöyle söyleyeyim Almanyanın 2. Dünya savaşında kullandığı petrolün 7 mislini Ingilizler 1 yılda evlerde ısınma amaçlı kullanmışlar, onlar gaz ve yiyecek bulurlar bir şekilde, bizim götümüz donmasın da.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Etli butlu konu yok, bari yarın 10 gayme şenliği yaşarmıyız, onu deyin hele.
    Yarın yaşamayız.

9,85’de savunma

9,95’de meydan muharebesi var.

Dolar topiği diye girdik, dal ve yapraklara denk geldik.

Sayfa 543/1002 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •