Originally Posted by melihsah 5 yıllık Cds'imiz 632 olmuş işler tehlikeli yere gidiyor. Ama dolar dusuyor Bist arti yapiyor İlginc degilmi
Originally Posted by myfinans Euro hele bir 7'nin altına insin de o zaman alırız. Dolarda 6'nın altına sarksın. Doyt dokcan ustadim 6 cok 😀
Originally Posted by Pestilence Üstat olumlu haber değil mi?tabii ki senin tecrüben yanında benim görüşümün çok önemi yok ama yanılıyor muyum? Estagfurullah yorumlariniz isabetli Ama yarina ne haberle uyanacagimiz mechul
Yarın saat 10.da TÜİK Mart enflasyonunu açıklayacak. Muhtemelen düşük gelecektir. Dolar gevşemeye devam ederse, talep daralmasıyla birlikte tahminlerin aksine düşük bir enflasyon rakkamıyla karşılaşabiliriz yıl sonunda.
Originally Posted by Webster Estagfurullah yorumlariniz isabetli Ama yarina ne haberle uyanacagimiz mechul Doğrudur üstadım sürpriz olabilir
Originally Posted by Webster Doyt dokcan ustadim 6 cok 😀 Üstad dax nolur ..yorumlarınızı bekliyorum ..birde ben sorayim 😃 Kuzuyu yicek miyiz Toparlıyor gibi 😃
Originally Posted by Webster Tfx im olaydi kademeli euro alirdim Ppf de kaldi para Saglik ossun gocuuuuuum 7.18 iken dedim Suan bakin kac???
Originally Posted by onur1064 Üstad dax nolur ..yorumlarınızı bekliyorum ..birde ben sorayim 😃 Kuzuyu yicek miyiz Toparlıyor gibi 😃 Daxin cani cehenneme Bize etkisi olmaz Ooo kuzuya sizde ortak olacaksaniz yetmez Danaya girme vakti geldi
Forum Rules
Yer İmleri