Sayfa 545/964 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Kenara çekilin biraz da ben bakayım büyük resme

2.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    Neyse yaa yoldaşlar bı baktım ki son mesajlar hep bana ait

Biraz da susayim siz yazın ne düşünüyorsunuz şirket hakkında yorumlarınızı alayım
    Ne düşünelim, 3 senemiz çoktan bitti. Her gelecek gün umutlarla dolu, bir önceki günden daha iyi olur umuduyla hiç bir şey yapamadık.. Bu şekilde günler haftaları haftalar ayları... yılları... 4. senemiz bitmek üzere.. O resimdeki bütün renkler artık bulanıklaştı, hepsini karışık ve bulanık görüyoruz.. Eee sayın demokrat şimdi sizi dinleyelim..

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Haşim Yazıyı Oku
    Kenara çekilin biraz da ben bakayım büyük resme
    Harikasınız sayin Haşim

Ne görüyonuz?

4. Ben çok konuştum bugün biraz da susayim diyorum sayın muhabere

5. Meşhur Kervansaray Otelleri'ni bilmeyeniniz yoktur. Bursa'da, Antalya'da veya Bodrum'da illa ki görenleriniz olmuştur. Bir dönem tekstilin önemli sanayicisi Sayılgan ailesinin sahip olduğu oteller Selim Sayılgan tarafından yönetiliyordu.
    O da tabir yerindeyse basiretsiz yönetimiyle şirketi tam bir borç batağına soktu. Bir süredir şirket davalar, icralar, borçlar hatta tefecilerle gündeme geliyor.
    Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Semih Sayılgan'a kestiği cezaları veya suç duyurularını saymıyorum bile...
    Seni ne ilgilendiriyor diyebilirsiniz.
    Şirket benim ilgimi FETÖ'cüler icradaki otelleri ele geçirme operasyonu başlattığında çekmişti. Hatırlayın, Kervansaray'ın Bodrum oteli icradan yarı fiyatına FETÖ'nün arkasında olduğu söylenen varlık yönetim şirketine satıldı, SPK devreye girdi de satış iptal oldu.
    Bu olaylardan sonra şirketin borsadaki küçük yatırımcılarından sayısız telefon ve mail aldım. Hele ki, şirket ortaklarından Zeynep Tümer'in hisselerinin dondurulmasına ilişkin mahkeme kararı durdurulunca...
    Küçük yatırımcılar Tümer başkanlığında oluşacak yeni yönetim yapılanmasıyla borsada kaybettikleri parayı geri alıp almayacaklarının derdindeler.
    Borsa çevrelerinde soruşturdum.
    Edindiğim bilgiler bana mail atan Kervansaray Yatırım Holding mağduru küçük yatırımcıları tatmin eder mi bilmem.
    Ama şirket kısa sürede bir genel kurul yapacakmış. Yönetimi profesyonel bir icra kuruluna devretmeye çalışıyormuş.
    Avukatlara verilen sayısız vekalet geri istenmiş. Alman Aareal Bank AG başta olmak üzere şirketin 100 milyon euroya yakın borçlarının yapılandırılması için bir çalışma yürütülüyormuş. Şirketin elindeki mal varlıklarının değer tespiti yapılıyormuş.
    Bankalara borcun çok üzerinde gayrimenkul, arsa, fabrika binaları olduğu iddia ediliyor. Çıkış planları kamu kuruluşlarıyla da paylaşılmış.
    Yeniden yapılanma şirketin borsada yine eski günlere dönmesini sağlar mı?
    Bakalım onu zaman gösterecek.. DİLEK GÜNGÖR 13.10.2017
    Kaç ay olmuş ???????

6.  Alıntı Originally Posted by baskan7878 Yazıyı Oku
    Meşhur Kervansaray Otelleri'ni bilmeyeniniz yoktur. Bursa'da, Antalya'da veya Bodrum'da illa ki görenleriniz olmuştur. Bir dönem tekstilin önemli sanayicisi Sayılgan ailesinin sahip olduğu oteller Selim Sayılgan tarafından yönetiliyordu.
    O da tabir yerindeyse basiretsiz yönetimiyle şirketi tam bir borç batağına soktu. Bir süredir şirket davalar, icralar, borçlar hatta tefecilerle gündeme geliyor.
    Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Semih Sayılgan'a kestiği cezaları veya suç duyurularını saymıyorum bile...
    Şirket benim ilgimi FETÖ'cüler icradaki otelleri ele geçirme operasyonu başlattığında çekmişti. Hatırlayın, Kervansaray'ın Bodrum oteli icradan yarı fiyatına FETÖ'nün arkasında olduğu söylenen varlık yönetim şirketine satıldı, SPK devreye girdi de satış iptal oldu.
    Bu olaylardan sonra şirketin borsadaki küçük yatırımcılarından sayısız telefon ve mail aldım. Hele ki, şirket ortaklarından Zeynep Tümer'in hisselerinin dondurulmasına ilişkin mahkeme kararı durdurulunca...
    Küçük yatırımcılar Tümer başkanlığında oluşacak yeni yönetim yapılanmasıyla borsada kaybettikleri parayı geri alıp almayacaklarının derdindeler.
    Edindiğim bilgiler bana mail atan Kervansaray Yatırım Holding mağduru küçük yatırımcıları tatmin eder mi bilmem.
    Ama şirket kısa sürede bir genel kurul yapacakmış. Yönetimi profesyonel bir icra kuruluna devretmeye çalışıyormuş.
    Avukatlara verilen sayısız vekalet geri istenmiş. Alman Aareal Bank AG başta olmak üzere şirketin 100 milyon euroya yakın borçlarının yapılandırılması için bir çalışma yürütülüyormuş. Şirketin elindeki mal varlıklarının değer tespiti yapılıyormuş.
    Bankalara borcun çok üzerinde gayrimenkul, arsa, fabrika binaları olduğu iddia ediliyor. Çıkış planları kamu kuruluşlarıyla da paylaşılmış.
    Bakalım onu zaman gösterecek.. DİLEK GÜNGÖR 13.10.2017
    Kaç ay olmuş ???????
    Bir süre de yeni patron(Başkan) şirketi kurtaracak umuduyla devam edelim bakalım.. Ömrümüzü yedin kervn.. ytd

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by baskan7878 Yazıyı Oku
    meşhur kervansaray otelleri'ni bilmeyeniniz yoktur. Bursa'da, antalya'da veya bodrum'da illa ki görenleriniz olmuştur. Bir dönem tekstilin önemli sanayicisi sayılgan ailesinin sahip olduğu oteller selim sayılgan tarafından yönetiliyordu.
    Sermaye piyasası kurulu'nun (spk) semih sayılgan'a kestiği cezaları veya suç duyurularını saymıyorum bile...
    şirket benim ilgimi fetö'cüler icradaki otelleri ele geçirme operasyonu başlattığında çekmişti. Hatırlayın, kervansaray'ın bodrum oteli icradan yarı fiyatına fetö'nün arkasında olduğu söylenen varlık yönetim şirketine satıldı, spk devreye girdi de satış iptal oldu.
    Bu olaylardan sonra şirketin borsadaki küçük yatırımcılarından sayısız telefon ve mail aldım. Hele ki, şirket ortaklarından zeynep tümer'in hisselerinin dondurulmasına ilişkin mahkeme kararı durdurulunca...
    Küçük yatırımcılar tümer başkanlığında oluşacak yeni yönetim yapılanmasıyla borsada kaybettikleri parayı geri alıp almayacaklarının derdindeler.
    Edindiğim bilgiler bana mail atan kervansaray yatırım holding mağduru küçük yatırımcıları tatmin eder mi bilmem.
    Avukatlara verilen sayısız vekalet geri istenmiş. Alman aareal bank ag başta olmak üzere şirketin 100 milyon euroya yakın borçlarının yapılandırılması için bir çalışma yürütülüyormuş. şirketin elindeki mal varlıklarının değer tespiti yapılıyormuş.
    Bankalara borcun çok üzerinde gayrimenkul, arsa, fabrika binaları olduğu iddia ediliyor. çıkış planları kamu kuruluşlarıyla da paylaşılmış.
    Bakalım onu zaman gösterecek.. Dilek güngör 13.10.2017
    kaç ay olmuş ???????
    4 ay 10 gün olmuş azizim. Daha 6 ay bile olmamış. Bu kadar kirliliği temizlemek kolay olmasa gerek.

8.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Yurtdışından aldığım bilgiye göre şirkete harici garanti sağlayacak yurtdışı kreditor yönetim kuruluna veya denetçi olarak holdinge 1 kişi atayacakmış. Yani yurtdışındaki abiler işi sıkı tutuyor. Sayılganlar geçmişteki alavere dalavereleri tekrar çevirmesin diye içeri bekçi koyacaklar. Hadi hayırlısı bakalım. Yakında çözülür mü bilmem ama büyük borçlardan çok küçük icraları kaldırmak problem çıkarıyor olabilir. Yoksa büyük alacaklılara cash on the table dendiğinde reddedecek çıkmaz.
    Buda eğer doğruysa güzel gelişme. Elmi yaman Beymi yaman modu bir bakıma. Bir şekilde şeffaflık olmalı gerekenler bilinmeli yatırımcı adına.

Sayfa 545/964 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •