Bu hafta hacim yok ne süs yansin ne kebap mantığı var sanki birşeyler bekleniyor daha doğrusu sonuç bekleniyor hadi hayırlısı yatırım tavsiyesi değildir...
Bu hafta hacim yok ne süs yansin ne kebap mantığı var sanki birşeyler bekleniyor daha doğrusu sonuç bekleniyor hadi hayırlısı yatırım tavsiyesi değildir...
İki üç gün önce almamış olsaydım.2.05 ve yukarısına alım girerdim.nedir bu ya 3-4 binle kademeyle aşağıya çekiyorlar.ayiptir yaov
Yerli otonun “y” si bile burayi koparir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu dj cool yapdıgı klima dünyada bir numara savunma sanayine bile hizmet verebiliyor düşününki otokar ve huındai firması bundan iş alıyo bilanco dip notlarındaki isoo kalite belgeleri o kadr cokki kimsede yok
Reklam kokan yorumlar var sanki. Şirket otomobil kliması üretiyor mu bu yerli oto muhabbeti nerden çıktı? Aslı astarı nedir? Gip pazarından çıkması için biraz yukarı hareket bekliyorduk ama 2 üstünde zor tutunuyor bu ara. TE de tavan gösterip açılış negatif olabiliyor. Bir taban verseler öylece bakakalacaz demek. Kimse zorla aldırmadı tamam da kanal muhabbetine dönecek muhabbet nerdeyse. Ralli öncesi bir düzeltme ve bıktırma mı yoksa kucağa mal bırakma mı aymını çözemedim. Ucuz diye aldık bekleyecez mecbur...
Yer İmleri