Sayfa 546/1006 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: Vob 24

https://www.federalreserve.gov/monet...es20170920.pdf

Fed toplantı tutanakları tam metin.

*fomc tutanakları: Uzmanlar ılımlı şekilde hızlı gsyh büyümesi projeksiyonunu devam ettiriyorlar

fomc tutanakları: Uzmanlar gsyh'nın önceden beklenene göre hafif şekilde daha hızlı büyümesini bekliyorlar"

fomc tutanakları: Uzmanlar işsizlik oranının yavaş yavaş düşmeye devam etmesini bekliyorlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Bu dolar eskiden yıldızmış ,şimdi karadelik gibi,parayı çekip yokediyor.

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    THY manyak bir hacim olmasına rağmen...+%15 falan kapattığını sanırsın..
    Bakıyorsun +%2 kapamış..

Belki de göreceği en tepeyi gösterdi ve büyük spek malık yıktı,kaçtı...
    Dur hele daha vizeler normale bir dönsün, o zaman tekrar 10'lara atar kendini THY tekrar. Ha beni hiç ilgilendirmiyor, ne ABD'ye giderim, ne de onlar buraya gelmiş/gelmemiş bana hiç dert değil. Ama bunca ișadamı, zengin çocukları, bürokratlar, akademisyenler, askerler vs. vs. (eğitim veya gezi amacıyla) gidiyorlar, hatta bir kısmı yerleşiyorlar da oraya.

Dolayısıyla şimdi bunca insan, inanılmaz baskı yapıyorlardır hükümete, ne olur bu vize işini halledin diye.
    Ve nitekim (avukat mı, görüşme mi, gerekçe mi) ne istenirse verirler, bu vize meselesi kapatılır.
    THY Boeing anlaşması tazeyken, ABD de çok üstelemez zaten, ki büyükelçi de o yönde konuştu, geçici dedi, Türk hükümetinin adımları belirleyici olacak dedi.

Şimdi siz THY son zirvesini yaptı derken yine maksat bana muhalefet, ben biliyorum sizin derdinizi. Salı günü ABD Büyükelçisi üslubunu yumuşattı dediğimde de, adamın konuşmasından cımbızla laf çekip koymuştunuz. Yok efendim diplomasi dilinde çok ağır konuşmuş ta. Hangi konsoloslukta diplomatsınız, veya hangi üniversitenin dış ilişkiler bölümü mezunusunuz? Neyse, o günden bugüne doların ve THY nin geldiği yer ortada.

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bir önceki sinyali neydi hatırlamıyoruz ki.kaçtan almıştı veya satmıştı FLAT oldu.bunu paylaşırken bir önceki sinyal değerini de yazarsanız anlamlı olur.
    doğru söylüyorsunuz. twiterde gerekli açıklamaları yapıyorum ama önceki sinyal bölümüde açsam iyi olucak

*fomc tutanakları: Kurul düşük enflasyonun arkasındaki nedenlere ilişkin geniş bir tartışma yaptı

fomc tutanakları: Fed politika yapıcılarının çoğu bu yıl bir faiz artırımı daha yapmanın gerekli olacağını hissettiler

*fomc tutanakları: çok sayıda katılımcı daha fazla faiz artırımının enflasyonun yukarı gideceğine güveni artıracak verilere bağlı olması gerektiğini ifade ettiler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*fomc tutanakları: Birkaç politika yapıcı ise daha fazla faiz artırımlarının düşük enflasyonun kalıcı olmadığı teyit edilene kadar ertelenmesi gerektiğini ifade etti

*fomc tutanakları: Fed üyeleri ekonominin rayında olduğu konusunda genel bir uzlaşma ortaya koydular

*fomc tutanakları: çok sayıda katılımcı düşük enflasyonun kalıcı olabileceğinden endişe ettiler ve politika sıkılaştırmada sabır gerektiğini vurguladılar

Fomc tutanakları: üyeler ücret büyümesinin hızlanmasını bekliyorlar

*fomc tutanakları: Politika yapıcılar enflasyonu fed'in yüzde 2 hedefine düşünülenden daha yavaş hareket edeceğinve inanıyorlar

*fomc tutanakları: Politika yapıcılar trend enflasyonun çok düşük olmasından endişe ediyorlar

Sayfa 546/1006 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •