Sayfa 546/997 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. %75 döviz %25 TL ile yola devam döviz kısmını arttırmak lazım şu yaşanılan süreç ABD enflasyon rakamı ve işsizlik başvuruları ile pandemi sürecinde virüs mutasyon seyri aşırı şişmiş varlık fiyatlari stagflasyon işaretleri olarak yorumluyorum ve bu sürece zayıflamış bir elle yakalanan güzel ülkem 😥 Bu sürece jeopolitik riskleri de eklersem daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
    Burasını 17 yıldır kimi zaman yakın kimi zaman uzaktan takip ederim çok şık yazmasamda burası bile eski zengin içerik ve bilgiden yoksunlaşmis durumda güzel bilgi paylaşımlari olsada kısır ideolojik polemikler ile boğulmuş durumda .
    Allah sonumuzu hayır etsin.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O saatlerde kart basılıyor sonra gayrı resmi olarak kayıtsız olarak depo sevkiyat vs yapılıyor.
    Peki o kart basma saatlerinin haricinde (gayriresmi kabul ettigimiz saatlerde) bir iş kazası geçirse personelden biri o işvereni öttürürler.
    Ama hukuk guguk olunca bişey diyemicem.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Açık havada daha hızlı çürür merak edilen buysa.
    secbul bunlar ayva mı çürüsün kurtlansın...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    secbul bunlar ayva mı çürüsün kurtlansın...
    Dimi.. Bende benzer şey demek istedim hangar da çürümek filân geçin onları. Ona bakar isek abd nın atom bombaları da çürüyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

34.050 fibo bölgesinden bir tepki geldi.
    bu bölgenin kırılımında formasyon beklentim grafta.
    tepeden %6,5 bir hareket , yalnız bol para nın döndüğü ortamda bugunkü kapanış ve ABD den gelecek veri önem arz edecek.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yarın %6,5 alıp kenara çıkıp çıkmama kararı vericez.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Özl den kapatıp kapatmadığım soruluyor arkadaşlar dün akşam söylediğim gibi sabah kapattık.
    formasyon hedefi 32900 dü 33200 gördü , dün inceden sinyal verdiği için sabah karar aşaması dedim.
    Şuanda saatlik takip ettiğim graf mevcut ona göre yeniden şort , long pozisyon ayarlaması yapıcam.
    kırılım ne tarafa olursa paylaşırım.

VIX endeksi 23.80 üzeri kalıcı olmaya başlarsa oyun yeniden aşağı

6. [QUOTE=boschyatirim;5361542]Peki o kart basma saatlerinin haricinde (gayriresmi kabul ettigimiz saatlerde) bir iş kazası geçirse personelden biri o işvereni öttürürler.
    Ama hukuk guguk olunca bişey diyemicem.[/QUOTE
    Önceden hiç kimse böyle bir riski göze almıyordu. Bunlar kiminle nasıl bir anlaşma yaptı bilmiyorum ama bu kadar üs kanuna aykırı olarak çalışıyorsa bir yerden güvence aldılar. Soma da oldu da ne oldu Yargıtay dairesi komple değişti aynı daire verdiği kararı çürütup zıt kararı verdi.

7. Turizm sezonu eli kulağında. Aşılama yok. Avrupa bize gelenlere 14 gün kendi ceplerinden otelde kalarak tatil fırsatı veriyor. Bu şartlarda Rus ve Araplar dan başka Arapların da canı çok kıymetlidir bize kim gelecek turizm ne zaman nefes alacak hatta turizm sektörü sekteye uğrarsa biz Benjamini ve faizi nasıl kontrol altında tutacağız. ABD ve jeopolitik riskleri saymıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    abd de faiz artarsa hareket noktası ile arasındaki yer değiştime ne kadar olur?
    Bu hafta artış mi bekliyorsunuz ?

Sayfa 546/997 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •