Sayfa 547/1002 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Şehir içinde kullanmak üzere eğer TR'ye getirirlerse Dacia Spring almayı düşünüyorum bu yıl. Elektrikli araç şehir içi için mantıklı, o nedenle de Togg gibi suv araç alıp şehir içinde kullanmaya değmez. Halihazırdaki SUV um ile şehir içi işkenceye dönüşüyor çoğu zaman park yeri, dar yerlerde manevra sıkıntılı. Şehir içine küçük ve elektrikli araç yeter de artar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Elektirikli arabada iken kaza yaparsanız inerken topraklamaya dikkat edin. Ha bide itfaiyecilere öğretin nasıl söndürülür. Abd dekiler bile henüz cahiller.

Google tesla car accidents.
    elektrünk yangınlarına nasıl müdahale ediliyorsa üle yapmak lazım.
    sanırım en iyisi garbon di oksit. amonyum nitrat değil. asdasdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    2022 model elektrikli şahin çıkarsa alırız.
    doğan görünümlüyse, almayı düşünürüm ben bu modeli

sıktın pala..aynı yere 8 defa gelinir mi?

5. Çay bardağının yanında ıslanmış gibi bir piyasa

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    sıktın pala..aynı yere 8 defa gelinir mi?
    vadelide pozisyon taşıma başladı, dün biraz taşıdılar, bugün-yarın esaslı kısmı taşırlar, perşembe sabahtan bitmiş olur.. pozisyon taşıma vakti başka bi şeylerle ilgilenmez piyasa, yani dünkü açılıştan beri hakim olan trade tarzı, yatay aşağı devam eder.. tahtada alan olursa onu dökmeye çalışan cambazlıklar

7. Kılıçdaroğlu kamuydu MB'ydi derken satılan rezervin 19 milyar dolar olduğunu söyledi...

Kamu bankaları kısmı şeffaf olmadığı için an itibariyle bunu tam göremiyoruz ama neyse ki, en azından şimdilik, TCMB rakamlarını net şekilde takip edebiliyoruz. Üstüne her perşembe MB zaten kendi de ayrıca açıklıyor rezervdeki erimeyi. Yıl sonunu 12 altında kapatmak için hala satıyorlar ama perşembe kendi açıkladıkları rakamlarda da erime ayan beyan ortaya çıkınca artık tepkiler artacak ve önümüzdeki hafta ister istemez bu satışları kesmek zorunda kalacaklar diye düşünüyorum.

MB ve kamular satışları kestiği anda dolar hızla artacaktır çünkü piyasada başka bir satıcı yok doğru dürüst. Ta ki savunacakları diğer noktaya gelene kadar; artık 13 mu 14 mu bilemem... biraz da orda rezerv eritirler... böyle böyle adım adım yukselecektir gelecek haftalarda diye düşünüyorum.

Ekonomi biliminin gerektirdiği faiz kararı alınmadıkça bu kanama durmaz....

Borsa da dolara paralel olarak o arttıkça artacaktır; xu100 1.5-1.7 cent aralığında değerlenir bir süre daha... Tabi yurt dışında extra bir satış dalgası oluşmadıkça, bizim derdimiz bize yetiyor gerçi ama daxıydı dowuydu büyük bir düzeltmeye başlarsa burda da tamamen kayıtsız kalamazlar...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8. https://twitter.com/e507/status/1475781772793323522

jondowes üstad döviz işlem hacimleriyle ilgili saçma sapan iddialara güzel bi cevap yazmış..
    yok gece vakti 40-50 milyar dolar satış olmuş falan diye zırvalayanların okumasında fayda var

Sayfa 547/1002 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •