Sayfa 547/987 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Yav sadi uzunoğlu gibi bi adamı bile çıldırttılar, adam pambık gibi adamdı.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Oooo tüsiad tam bayrak açmış.
    İşler hiçte öyle böyle değil.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aynı zamanda dünyanın en büyük buğday ithalatçısıyız yanılmıyorsam çinden bile yukarıdayız
    badem bıyıklının biri;paramız varda ithal ediyoruz demişti.....ayakların baş olduğu zamanlar yaşıyoruz ,çok değil 6 ay içinde belli branşlarda doktor bulunmayınca tren kaçtığı için kadrolu troller; vatan hayını doktorlar diye twitter başlıkları açarlar,ayçiçeği,buğdaydan sonra doktor ithaline de başlarız artık...

4. ithal kalemler durunca geriye ne kalacak diye bakmak gerek...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    özel bankacılık mt ile görüştüm bugün. döviz bozup bu mevduat ürünlerine geçen müşterileri olmamış. tl mevduattan buna geçen de çok yokmuş çünkü normal mevduat oranları daha cazip geliyormuş.
    Benim kendi dolar mevduatımı da çevirmedim, tl mevduatım yok zaten, ufak bir miktar ppf var günlük ihtiyaç için tuttuğum...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    %40 ile kredi mi olur arkadaş hangi ticarethane ne kdr dayanabilir buna?
    Ama iyi oluyor yetmeeeez ama iveet
    Yüzde 15 ile verincede dolar altın alıyorlar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Yazdıkya ne mok yaptıklarını,hepsi gizli saklı bilemiyoruz,sadece merkezin kayıt defterlerinden buluyoruz 128 milyar dolar gibi,1 trilyon dolar üstü hep ironi ne olduklarını bilmiyoruz-17-25 aralıkta iyi kötü biliniyordu,savcılık baskınlarında nerelere saklandıklarını öğrenmiş olduk,bunu bildiklerinden bütün yargı sisteminini şutlayıp kendine çalışanlarını başa getirdiler,İstanbul Anadolu Adliyesi onlara çalışıyor,benim davamda orada yapıldı,sebep 5 yerden maaş alıyorlar diye eleştirip hakaret etmişim,kanıtta ele geçmiş hesaplarım,yani trolleri kılıfına uydurup benim yapmış olduğum şekliylen uyarlamışlar,ifade verdik 2 taraflı dava sonuçlandı geri bırakıldı,Anayasa mahkemesi ve Yargıtay bize kapalı ceza alsın diye Ağır ceza mahkemesini işaret ediyorlar,mecbur oraya itiraz ettik,peşini bırakacak değilim Özgür Özel gibi,oda mahkemelik 5 maaş yüzünden,adamlar yüzsüz 5 maaş almıyorlarmış,ama Özgür ispatlamış belgeli rapor hazırlamış,yani hala almaya devam ediyorlarmış.zaten çoğu iktidar devrildiği an ülkeden pırrr diye uçacaklar,Müjdat Gezenin hakime dediğini çoğumuz biliyoruz,Hakim yurt dışına çıkışınız yasak,oda hakime biz vatanseferiz,iktidar devrildiği an kaçanları çok göreceğiz,ama biz hep burada kalacağız demiş,bunlardan korkulur,RTE ölse bile bunlar cesedini saklayıp zaman kazanırlar ülkeden kaçmak için,ama nereye giderlerse gitsinler izleri bulunur,bunu zamanında az yapmadık meslek gereği,rahmetli Ecevit Apoyu getirtmedimi,neymiş ABD teslim etmiş,Eceviti ABD çok iyi tanıyordu
    Geçmiş olsun, devam eden mahkemeleriniz için kolaylıklar dilerim. İnşallah dediğiniz günleri de en kısa zamanda görürüz...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Yüzde 15 ile verincede dolar altın alıyorlar.
    Niye acaba?

Sayfa 547/987 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •