Sayfa 547/872 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by Red Kid Yazıyı Oku
    Birader trade şart olabilir ama sen nasıl bir şahsiyetsin ki her girdiğinde hisseyi öve öve bitiremiyorsun. Sayfalarca yazıp insanlara umut aşılayıp şöyle olur böyle olur diye pompalıyor dediğin rakamlar olmadan ortadan kayboluyorsun. Birkaç ay öncesinde kağıt 21 lerdeyken buraları dip mip diyordun. Nisan Mayıs 30-40 lı rakamları afişe ediyordun. Şimdi gelmişsin yine aynı senaryo, ayıptır ya. Senin bu yaptığına neler denir de sen bunu anlamaz hak görürsün. En hafifini söyleyim yine de, çakallık denir. Kim bilir kaç masum sana inanıyordur. Yazık... Acıyorum böyle kazandığınız ve ailenize yedirdiğiniz paraya...
    orda bir şartımız vardı...2017 son çeyrek 100 milyon civarı gelirse diyorduk ama gelmedi...şimdilik de her ihtimali göze alarak geliyorum...isteyen alır isteyen almaz...kimse bana göre hareket etmesin...edecekse de alışlarımda da satışlarımda da tam uyması lazım...ben buralarda alımı az riskli görüyorum...tamamen risksiz değil çünkü risksiz hisse borsada yok..

o vakit de girip çıkışlarımı topikte şefaf olarak paylaştım...o vakit banvite ilk girdiğimde fiyat 20,22 idi...doğru tradeler ile en az %40-50 kazanma potansiyeli sundu....benim ile giren zarar etmedi....çünkü mümkün olduğunca en risksiz yerden girmeye çalışıyorum...ama kalkıp da en yüksekten maliyet yapmışsanız kusura bakmayın bunun hesabını bana sormayacaksınız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by AUSSIE Yazıyı Oku
    12.07 ana destektir bence, ben biraz daha perhiz yapayim, beyaz-kirmizi et sonra yerim artik
    eğer bundan sonraki çeyreklerde de 37 milyon civarı kar yaparsa orası en diptir...ama karını bundan sonraki çeyreklerde artıracak olursa o zaman da oraya inme ihtimali zayıflar...bunun öncü işaretleri market fiyatlarıdır bir de iş yatırımın hareketleridir...

ben yine de burası en diptir demiyorum sonuçta borsada hiç bir şey kesin değildir dibin her zaman dibi vardır ama ben bu riski alıyorum....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. en son banvit 16,64-17,50 destek bandını da aşağı kırmıştı..ve şu anda çok önemli 15,00 psikolojik desteğine inmiş ...yaklaşık bu hafta boyunca buranın üzerinde düşmemek için direniyor...bakalım tahta yapıcılar ne karar verecek ??

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Herkese selamlar arkadaşlar...hisseye ben geldim...15,41 fiyatı ile umarım ayağım uğurlu gelir...:)
    Sayın keko aynı gün dönmüşüz hisseye. Bir fakla ama ben henüz net bir dönüş işareti görmediğim icin kademeli almaya başladım. Artık 2. Ve 3. Çeyreğin yavaş yavaş fiyatlanmasi lazım bence.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    orda bir şartımız vardı...2017 son çeyrek 100 milyon civarı gelirse diyorduk ama gelmedi...şimdilik de her ihtimali göze alarak geliyorum...isteyen alır isteyen almaz...kimse bana göre hareket etmesin...edecekse de alışlarımda da satışlarımda da tam uyması lazım...ben buralarda alımı az riskli görüyorum...tamamen risksiz değil çünkü risksiz hisse borsada yok..

o vakit de girip çıkışlarımı topikte şefaf olarak paylaştım...o vakit banvite ilk girdiğimde fiyat 20,22 idi...doğru tradeler ile en az %40-50 kazanma potansiyeli sundu....benim ile giren zarar etmedi....çünkü mümkün olduğunca en risksiz yerden girmeye çalışıyorum...ama kalkıp da en yüksekten maliyet yapmışsanız kusura bakmayın bunun hesabını bana sormayacaksınız...
    Sen benim bu hisseyi nerden aldığımı nerden biliyorsun. Sana hesap da sormuyorum. Senin bu tavrına itiraz eden herkes yüksekten mi hisse almış oluyor?
    Senin çakallığına tavrım. AYIP diyorum.
    Birşey biliyorsan yaz, bilmiyorsan sayfalar dolusu umut aşılama... Yazdıklarının çoğu boş ve kendini metheden öyküler. Hiç ahlaklı bir para kazanma yöntemi değil. Anlamıyorsan bunu, sana uyanlara acırım...

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sayın keko aynı gün dönmüşüz hisseye. Bir fakla

ama ben henüz net bir dönüş işareti görmediğim icin kademeli almaya başladım. Artık 2. Ve 3. Çeyreğin yavaş yavaş fiyatlanmasi lazım bence.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aklın yolu birdir dostum....demek ki sen de olumlu işaretler almışın. .. 👍

7.  Alıntı Originally Posted by Red Kid Yazıyı Oku
    Sen benim bu hisseyi nerden aldığımı nerden biliyorsun. Sana hesap da sormuyorum. Senin bu tavrına itiraz eden herkes yüksekten mi hisse almış oluyor?
    Senin çakallığına tavrım. AYIP diyorum.
    Birşey biliyorsan yaz, bilmiyorsan sayfalar dolusu umut aşılama... Yazdıklarının çoğu boş ve kendini metheden öyküler. Hiç ahlaklı bir para kazanma yöntemi değil. Anlamıyorsan bunu, sana uyanlara acırım...
    Hisseyi satıp sonra almak çatallı mi acaba ..?
    Bana hesap soracak kimse bana uyup almasın..

18 derken almadım 17 derken de.16 iken de almadım ama 15 teyken hem banvitte gelen zam hemde borsadaki hareketlerine bakarak çıkardığım olumlu işaretlere istinaden alıyorum....

Bu kararim beni bağlar..kimse bana uyup da almasın..

Sayfa 547/872 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •