Sayfa 547/1006 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Silah bırakın açıklaması gelirse endeksi net sert alırlar..Ama destek bulmaz ve hareket tepki olarak mı kalır yoksa Kandil deki teröristler tamam bırakıyoz mu der o kısım çokomelli..

Oyun bu kadar basit olmaz emre tepki olarak kalmaz en aşağı 2-3 ay bunu piyasada ateşe odun olarak kullanırlar dışardan destek gelir not artırımı , Trump tan ve Avrupadan süslü cümleler yani piyasa için ambians yaratılır seneryo uyarsa Kandil olayına gelince Apo nun ve dem in istekleri önemli orası karışık tecritin kaldırılması,içerde olan 10 bin terörist için af, kendi dilleri ile ilgili okullarda vs vs bu yazdıklarım burası ile ilgili , ypg zaten suriyenin bir bölümü ve ırak bir bölümü bunları birleştirecek ABD bir kısım gruplar suriye ordusunun altındamış gibi öyle gösterecekler bu anlattıklarım dışarı ayağı onu halledecek olanlar ABD ve Avrupa .
    Bence sıkıntı şuanda içerde nasıl bir tepki görür getirisi götürüsü nasıl yansır sandığa onun hesabı var anketler yaptırılıyordur .Bakalım bu hikaye nasıl noktalanacak.Sonuç olarak böyle bir seneryo çıkarmı ben onu takip ediyorum bir taraftan
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

bu ne ulan böyle kim açtı bu topici.

sabahtan beri aynı yerdeyiz.

3. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 93 kişi okumaktadır. (18 üye ve 75 ziyaretçi)

mert45, ALPER+, çıtak+, Dedektifjjdj+, Denizdenizli61, Ebrar+, el turco+, EMLAK, guneyka, kiraz, lemur, mustaf2231, pisyedili01+, sindoma53, Stock trader+, TOKATYILDIZI470+, Underground, xweser

İzliyor musun ALPER'cim

11161
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu ne ulan böyle kim açtı bu topici.

sabahtan beri aynı yerdeyiz.

topiği açanın müslüman veya ateist olması ile alakası yok 2025 böyle bir sene .
    volilite yüksek bana göre 2025 ilk 5-6 ayı diş geçirme raconu ben keserim ayları.
    veriler düzelirse 2025 2. yarısı daha ılıman havalar olur , leylekler gelir , çiçekler açar , Trump boşalmış biraz daha sakin olur.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    topiği açanın müslüman veya ateist olması ile alakası yok 2025 böyle bir sene .
    volilite yüksek bana göre 2025 ilk 5-6 ayı diş geçirme raconu ben keserim ayları.
    veriler düzelirse 2025 2. yarısı daha ılıman havalar olur , leylekler gelir , çiçekler açar , Trump boşalmış biraz daha sakin olur.
    full cenapet biri lazım... bide öyle deneyelim.

6. Konu komsu toplandik apo ne diyecek diye mi bekliyoruz? Ulkeyi kim yonetiyor bilemedim. Suc olur mu acaba soylesem?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    full cenapet biri lazım... bide öyle deneyelim.

Bundan sonra bütün topikleri,borsaları Trump başkan açar kapatır kimseye gerek yok
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. emlak,

adam dün tarife dedi bütün her taraf %2-3 kırmızı oldu akşam vaz geçtim dedi ,
    böyle bir serseri mayın varken kim açarsa açsın topiği.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 547/1006 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •