Sayfa 549/964 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Valla hocam... Once su laranin icrasinin dustugunu bildirsinlerde...

Tabi simdi tebligat beklenir...

Ammma ilk satis gerceklesmediginde aksamina tebligatsiz haber verilmisti

Vardir bir oyunlari ilgiyle takip ediyoruz

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    Düşmedim sayın muhabere kendi rizam ile burdayim

Biliyorum çok sıkıldıniz yoruldunuz ama biraz daha dişinizi sıkın az kaldı bence
    Ahhh sayin demokrat... Biz ne buyuk resimler diyen gorduk...

Kervan oyle hissedir ki bagimlilik yapar...

Bazen adama bos cerceveyi manzara resmi gibi gosterir...

Bazen de manzarayi bos cerceve gibi...

Kimi 10 gun der kimi 1 ay kimi 1 yil...

Az kaldi diyen de coktu..

Bizde inaniyoruz... Ki bekliyoruz...

Ammaaa daha oncede soyledim... Kervan polyannaciligi sevmez batakliga ceker...

Hele hele elinde done olmadan oyle hissediyorum diyenleri bir carpar ki dunyasi ters doner...

Yani kervan tradecilere cok para kazandirmaz kazandirsa bile emin olun siringayi vermistir illa onun acisini cikartir...

Onun icindir ki kervan yatirimcisi duyum, his, oyle dusunuyorumlara artik cok asina...

Belge, mevzuat, ispat olmadan sadece okuruz...

Ki zaten bu islem hacminden de anlasilir.

Kervan yatirimcisi 4-5 yildan beri her oyunu gordugu icin tecrubelidir onun icin biz sadece guluyoruz...

3.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Şu konuyada parmak basmadan geçmeyeyim. Dava açılsında ısrar edenlerin maliyetlerine bir bakın derim. Maliyetleri kesinlikle düşüktür.Maliyeti düşük olanların haricindekilerinde lot sayılarını araştırın derim. Çok uzun süre bekleyebilecek kadar mağdur olmayan veya heran maliyetleri açısından gemiyi terkedecek olanlar olmasına dikkat çekeyim. Selametle kalın.
     Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    Ben senden eskiyimdir fabrika
    Nick yeni diye beni yeni zannediyor şimdi bu arkadaştan büyük resmi görmesini bekleyemezsin haliyle
    Yillardir ara ara kervan toplarim öyle 3 5 değil kendimce güzel kar yazar vedalasirim
    Kervan yüzümü cok şükür hep güldürdü
    İnanıyorum yine güldürecek
    Hem benden eski hem güzel karlar yazmış. İçerden tanıdık var belli.
    Yoksa büyük resimi biz göremiyoruz.

4. Adam gelmiş. Ara ara takip ederim. Forumdaki belli kişileri takip ederim diyor.
    Sonrada kimsenin görmediği büyük resmi görüyormuş. Biz de gidek bu resim kursuna.

5.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Haklısınız, sadece duyum diyerek bazı paylaşımlar yapmak sakıncalı sonuçlar doğurabilir. Sonuçta duyum paylaşmak manipülasyon amaçlı da kullanılabilir. O yüzden yazdıklarımı silmenizi anlayışla karşılıyorum. Aslında bunların duyum olarak forumda paylaşılması yerine doğru bilgilerin ve gelişmelerin şeffaf !!! yönetimimiz tarafından kap yoluyla paylaşılması gerekirdi. Çıkıp kapta "Biz Hindistan ve abu dhabi kaynaklı bir kontrgaranti ayarladık. Bunun operatif olması için mevcut icra ve ipoteklerin kalkması gerekiyor. Biz x,y,z ler için alacaklilardan yazı aldik, d,e,f alacaklıları ile görüşmeler sürüyor. Gelişme oldukça paylaşılacaktır" deseler ve herkesi en azından bir uğraş verildiğine ikna etseler kimsenin söyleyecek lafı olmazdı. En azından davayı çekip size birşeyler yapma fırsatı veren yatırımcılar bu kadarcık bir şeffaflığı hakediyor diye düşünüyorum. Yoksa o insanların beddualari bugün seni domuz gribi yaptığı gibi yarın mazallah....

Ytd...
    Azizim dediklerinizdeki haklılık payına şöyle kanaat getirdim. Burda silinen yazınızın bir kopyasınıda malum başka bir sitede okudum sanırım burdan kopyala yapıştır yapılmış dün. Ama ordanda kaldırılmış. yani burayı anlarımda orada bu yazıyı kaldırtmak kolay değildir. Birilerinin damarına iyi basmışsınız.

6. Sayın frecell,
    Yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum fakat bana yatırım nasihatinde bulunur gibi yazmissiniz işte bu olmadı çünkü yıllardır kervanda bekleyen ben değilim sizsiniz.siz burda beklerken ben 2 defa geldim gittim öyle günlükçü de değildim.
    Paylaşımlarınızı takdir ediyorum fakat bu son yazdığınız eğreti durdu.

7.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    Sayın frecell,
    Yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum fakat bana yatırım nasihatinde bulunur gibi yazmissiniz işte bu olmadı çünkü yıllardır kervanda bekleyen ben değilim sizsiniz.siz burda beklerken ben 2 defa geldim gittim öyle günlükçü de değildim.
    Paylaşımlarınızı takdir ediyorum fakat bu son yazdığınız eğreti durdu.
    Hocam estagfurullah...

Bizim ne haddimize... Dediginiz gibi biz hanci siz yolcusunuz...

Biz bunu bildigimizden... Size degil hanci arkadaslara yazdim...

Biz cok yolcu gorduk... Farkli farkli rumuzlarla...

Kimi hisseyi haddinden fazla kotuledi kimi de haddinden fazla ovdu...

Onun icin sayin demokrat lafim size degildi hanci arkadaslaraydi...

8. Yani az kaldi... Buyuk resme odaklanin diyorsunuz... Eyvallah hep beraber odaklandik..

Arkadaslar soruyor.. Sayin demokrat ne goruyorsunuz diyor...

Siz goruyorum goruyorum diyorsunuz...

Bir hikaye vardir... Konumuz disinda

Sozde evliya oldugunu iddia eden bir adami misafir etmisler, sofra kurulmus...

Sozde evliya surekli host host dermis

Demisler ki efendim niye host dersiniz?

Demis ki sozde evliya bir kopegin kutsal bir yere cisini yapmaya calisirken gorurum onu kovalarim der...

Herkes saskin tabi...

Neyse yemekler gelir herkesin tabaginda pilav ustu etler ancak sozde evliyanin tabaginda sadece pilav...

Sozde evliya evin hanimina... Hatun hatun herkese pilav ustu et verirken bana niye sadece pilav verdin der...

Evin hanimi elindeki buyuk kepceyle sozde evliyayi paralar...herkes saskin ne yapiyorsun derler...

Evin hanimi bu sozde evliya kutsal bir mekana cisini yapan kopegi gorurde... Pilavin altindaki eti goremez mi der???

Yani sayin demokrat evin hanimi etleri pilavin altina koymustur...

Bu hikayenin sizinle bir alakasi yok tabi...

Sayfa 549/964 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •