Sayfa 549/1006 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    151k da gap vardı orayı da kapattı.

bir de shortçular açık da kalmış diyorlar.
    Aynen GAP ı gapattı:-)

Şimdi nereden mal boşaltacaklar? Sonra yine bir kaos çıkar ve borsa düşer:-) ama önce malı boşaltmaları lazım :-) yoksa hayatta düşmez borsa. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Bu her sene olur 1- brokerlar yıl sonu primlerini cebe koyacaklar
    2- sanayi şirketleri bilanço açıklayacak Kasım ortasına kadar
    3- Faiz düşüşleri bu aya denk geldi millet mecbur borsaya girdi.
    Şimdi buralardan birilerine çakacaklar ama bence 1580 e kadar şişirirler Kasım sonunu bulur gibi geliyor bana. Asıl sonrası önemli

3.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Bu her sene olur 1- brokerlar yıl sonu primlerini cebe koyacaklar
    2- sanayi şirketleri bilanço açıklayacak Kasım ortasına kadar
    3- Faiz düşüşleri bu aya denk geldi millet mecbur borsaya girdi.
    Şimdi buralardan birilerine çakacaklar ama bence 1580 e kadar şişirirler Kasım sonunu bulur gibi geliyor bana. Asıl sonrası önemli
    Alıcı gelene kadar yukarı sürerler ama o değer neresi bilmek zor. Psikolojiye oynayacaklar. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Ülke hazinesine destek olmak için tüm paramı 9,74 lerden dolara yatırdım. Yani kendimi feda ettim. Şöyle ki ; eğer Nkolay bonoda tutsaydım %19,5 dan sabit faizim gelecekti. Ama ben faizden vazgeçtim. Bankadan sanal dolar ( fiziki olmayan, kayıtta bulunan ) alarak ülkemin güzel insanlarına ucuz konut kredisi vermelerini sağladım. Sevinsinler.

Dolara faizde yok. Banka benden 9,74 olarak tahsil ettiği TL. ile şimdi 9,43 kurdan olduğu yerde güzel para yaptı. İşte böylece devlete- bankaya- sisteme yardımcı oldum. Biraz vatansever olalım )) Yatırım tavsiyesi olamaz. Deli dolu işlerle uğraşmak ömrü kısaltıyor.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ülke hazinesine destek olmak için tüm paramı 9,74 lerden dolara yatırdım. Yani kendimi feda ettim. Şöyle ki ; eğer Nkolay bonoda tutsaydım %19,5 dan sabit faizim gelecekti. Ama ben faizden vazgeçtim. Bankadan sanal dolar ( fiziki olmayan, kayıtta bulunan ) alarak ülkemin güzel insanlarına ucuz konut kredisi vermelerini sağladım. Sevinsinler.

Dolara faizde yok. Banka benden 9,74 olarak tahsil ettiği TL. ile şimdi 9,43 kurdan olduğu yerde güzel para yaptı. İşte böylece devlete- bankaya- sisteme yardımcı oldum. Biraz vatansever olalım )) Yatırım tavsiyesi olamaz. Deli dolu işlerle uğraşmak ömrü kısaltıyor.
    Ressam dostum ben hala satabilmiş değilim.
    Elim sat tuşuna gitmedi.
    Pazartesi sabah satayım dedim.
    Araya iş girdi sonra da 60'lardan yedirmem dedim soğanı...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

6. Borsa benim için oyun oynama yeri değil herkes çocuğuna ev araba bırakıyor ben de bacası tüten, temettüsünü düzenli veren, dürüst ve namuslu yönetilen şirketleri bırakıyorum. her düşüşte çocuğumun kumbarasına bu şirketlerin hisse senetlerini atıyorum. Bir de her gün az biraz düzenli alırım.

Kanımca bu hükümet giderse yabancı sermaye ve yabancı ülkeye kaçan bıyıklı sermaye öyle bir borsaya saldırır ki biz "Ne oluyor yahu..?" diyene kadar bir anda hisseler 4 kat değerlenebilir. Benim senaryom o şekilde... Ama seçimlere daha var acele etmiyorum. Azar azar çocuğumun kumbarasına atıyorum. Aksi gerçekleşirse zaten ne ev, ne araba, ne de başka hiçbir şeyin değeri olmaz çünkü venezuela gibi bir ülke oluruz diye düşünüyorum.

-----
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Borsa benim için oyun oynama yeri değil herkes çocuğuna ev araba bırakıyor ben de bacası tüten, temettüsünü düzenli veren, dürüst ve namuslu yönetilen şirketleri bırakıyorum. her düşüşte çocuğumun kumbarasına bu şirketlerin hisse senetlerini atıyorum. Bir de her gün az biraz düzenli alırım.

Kanımca bu hükümet giderse yabancı sermaye ve yabancı ülkeye kaçan bıyıklı sermaye öyle bir borsaya saldırır ki biz "Ne oluyor yahu..?" diyene kadar bir anda hisseler 4 kat değerlenebilir. Benim senaryom o şekilde... Ama seçimlere daha var acele etmiyorum. Azar azar çocuğumun kumbarasına atıyorum. Aksi gerçekleşirse zaten ne ev, ne araba, ne de başka hiçbir şeyin değeri olmaz çünkü venezuela gibi bir ülke oluruz diye düşünüyorum.

-----
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    Bu adamlar da oyun bitmez. Kendileri dışında hiç kimsenin kazanmasını istemezler. Herkes seçimi beklerken bir badem oyunu ile yukarı sürerlerse şaşırmamak lazım. Seçimden sonra almak isteyenlere badem fiyatından satıp parayı cebe atarlar. Ytd.

8. Sayın Vivatrader bende borsa iyi olur diyorum ama bence büyük düşüşe geçmeden almazlar ayrıca şu sıralarda özel sektör bonolarina merak sardım iyi şirketler var yıllık net 20 nin üzerinde getiri veren şirketler var Nurol, capital menkul, global menkul kıymetler gibi. Çok zorlanirsam bonolarda dalacak, tabi borsa olmazsa.

Sayfa 549/1006 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •