Sayfa 55/185 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
Arama sonucu : 1480 madde; 433 - 440 arası.

Konu: EUYO EURO menkul kıymet yatırım ortaklığı a.ş

1. Etyat, eukyo ve euyo hisse portföylerinde toplam 7.5 küsür milyon euhol hissesi var . Kabaca 1.1- 1.5 maliyetli bu hisseleri bosaltmak isteyebilirler. ... dikkatli olmakta fayda var. ..

Yatırım tavsiyesi değildir ...

2. Arkadaşlar ben bedelliye katilmazsam hisselerimi de satmazsam ne olur? Bilgisi olan varsa lütfen

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Benim size sorum 1 tl alti bedelli oluyormuydu 11 yildir borsadayim esanli azaltim haricinde cok rastlamadim bir yerde bedelli yapmak istemese bu kadar ugrasmaz kesin bedelli olacaktir ama spk onaylarmi sart kosarmi neler olabilir.. son olarak fiyat olarakta sanki 077 ye degmek istiyor gibi siz ne dusunuyorsunuz ?[/QUOT

Haklısın. mutlaka aralarında paslasma vardır yoksa ne yapsın sorunlu şirketi. YO şirketi kurmak zor değil yenisini kurar.....
    Önceleri 1 tl altında iken sermaye artimi yapılıp ky mağdur ediliyordu. Sanirim 3-4 yıl once spk sermaye artırımlari için bir tebliğ yayınladı. Ondan sonra 1tl altinda bedelliye izin vermiyor. Sermaye azaltimina ise sirketin sermayesi eksiye dusmus ise şartlı izin veriyor. ..euyo sermayesi eksi olmadığı icin böyle bir şeye izin çıkması zor... Ayrıca borsadaki YO ların sermayesi 20 milyon dan aşağı olamıyor. .
    Bir şeyler çeviriyorlar bakip göreceğiz. Bunlarin bir sürü avukatı, uzmanı var her şeyi biliyorlar. . Allah ky nin yardımcısı olsun...
    Euyo hissem yok ama bende etyat var. 6 yıldır.
    Hiçbir borsa tecrübem yokken bunlara bulastim...
    Fiyata gelince ne olacağını bilemem...

4.  Alıntı Originally Posted by hasid63 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben bedelliye katilmazsam hisselerimi de satmazsam ne olur? Bilgisi olan varsa lütfen

Bir şey olmaz. Ne kadar hissen varsa onunla devam edersin.

5.  Alıntı Originally Posted by domates Yazıyı Oku
    Bir şey olmaz. Ne kadar hissen varsa onunla devam edersin.

Teşekkür ederim

6.  Alıntı Originally Posted by hasid63 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim

[emoji3]

7. Eğer bedelli gerçekleşir ise hissenin fiyatında daha sonra olumlu gelişme olabilir mi kısa vadede. Daha önce bedelli geçirmiş arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi? Bir de 1000 TL lik hisseme dalga geçmiş birisi benim gibi işsiz birisi için oda çok para emin olun 😂

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by MESS Yazıyı Oku
    Eğer bedelli gerçekleşir ise hissenin fiyatında daha sonra olumlu gelişme olabilir mi kısa vadede. Daha önce bedelli geçirmiş arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi? Bir de 1000 TL lik hisseme dalga geçmiş birisi benim gibi işsiz birisi için oda çok para emin olun 😂

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hisse fiyatı ne olur ,burada bunu bilecek malesef kimse yok...

Sayfa 55/185 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •