piyasadaki lot sayısı kadar işlem hacmi var
hisse geri geri gidiyor
tabi ki iyi ki satmışım
taşeronların malını mı taşıyacaktım
salak mıyım ben
çaktım gitti
insanlar başaramadıklarını, başarısız olduklarını niye kabullenmezler?
bence kardeslerimizin yine fikirleri degismedi
kagidi 25 lira yapacaklar
bakin tkrr ifade ediyorum durun bir dusunun ?!!
yoksa bana hava hos kalan son 10.000 lotumu da uygun gordugum bir yerden size verir komple cikarim
Allah bereket versin
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
16 Ocak - 5 Subat arasi alanlar satanlar (Bizimin satisa basladigi gunden bugune)
NET Satanlar
Bizim : 154.888
Sanko : 34.048
baskada bir Allahin kulu yok
NET Alanlar
Halk : 39.080
İş : 32.276
Ziraat : 30.317
Yapi Kredi : 13.861
Vakif : 13.830
Diger : 59.972
goruldugu uzere 16.01.2019 tarihinde genel takasta ilk 2 sirada yer alan araci kurumlarin mallari artik sifir !
ve mal iyi dagilmis durumda 4-5 araci kurum almiski ! zaten bunlarin birbiri ile olan bagintilari belli !
artik bu saatten sonra cok hizli yukari gitmeye hazir duruyor 😊 ama problem gittikten sonra bu mallari nasil cikacaksiniz !!?
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
ulan ciğerci hakkını vermek gerekir(ulan hakaret amacıyla yazılmamıştır)
almak zamanı dedin ve akabinde hisse fiatı yükselmeye başladı.şans mı yoksa bir takip ve tecrübe yeteneğimi onu bilemem.
sonuçta başarılı bir hissediş ve yorum neticesinde senin açındanda eğer hakikaten almışsan karlı bir alışveriş olmuş.
tebrikler
aslında benimde ilaveten faydalı birkaç tespit ve sorum olacaktı durumu net şekilde özetler nitelikte hem istişare amaclı hemde beyin fırtınası mukabilinde
ama elimde tek lot hisse senedi olmadığından yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için bu düşüncemden vazgeçtim
o yüzden bana düşen şu an yalnızca izlemek ve
herkese hayırlı akşamlar demektir
ve şimdiye dek sürcülisan ettikse de affola demektir
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.o yüzden forumda yazdıklarım hiçbir zaman yatırım tavsiyesi değildir ve yatırım tavsiyesi niteliğide taşımaz.şimdiye dek yazdığım hiçbir yazıda yatırım tavsiyesi değildir ve yazacağım hiçbir yazıda yatırım tavsiyesi olmayacaktır elbette doğal olarak.
Yer İmleri