https://uzmanpara.milliyet.com.tr/hi...-analiz/PRKME/
Teknikçi ustalarım kızmasınhissenin 5.89 üstünde olan hareketleri bana binanın temeline çakılan demir kazıkları hatırlatıyor.
![]()
https://uzmanpara.milliyet.com.tr/hi...-analiz/PRKME/
Teknikçi ustalarım kızmasınhissenin 5.89 üstünde olan hareketleri bana binanın temeline çakılan demir kazıkları hatırlatıyor.
![]()
Dostum bantas da da var yeniden değerleme
Hem de yaptılar
33 trilyon fark var
Ama unutuldu gitti[emoji4]
Senin çok baktığın pd dd baya düşecek
En ucuz ambalaj
Hem temel de hem teknikte
Hep teknik mi konusacagiz
Bu hemen yarın gidecek demek değil
Aman sonra yanlış anlaşılmalar oluyor.
Ben epeydir burdayım. Yanlış anlaşılma olmasın.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") II-14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na ("TFRS") uyumlu olarak hazırlanan konsolide finansal tablolarımızda "Maddi Duran Varlıklar" grubu içerisinde yer alan; varsa arsalar, binalar ile tesis makine ve cihazlar için uygulanan "maliyet modeli" yerine 31 Aralık 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye Muhasebe Standardı 16 Maddi Duran Varlıklar'a ("TMS 16") uygun olarak ilgili varlıklarda yapılacak değerleme çalışmaları sonucu tespit edilen gerçeğe uygun değerlerin esas alındığı "yeniden değerleme modeli"nin uygulanmasına karar verildiği daha önce kamuya açıklanmıştı.
Hem Şirketimiz hem de bağlı ortaklığımız Konya Ilgın Elektik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin "Maddi Duran Varlıklar" grubu altında 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle sadece "Tesis, Makine ve Cihazlar" mevcut olduğundan bu varlıkların gerçeğe uygun değerlerinin tespiti amacıyla, SPK mevzuatı uyarınca değerlemeye yetkili şirketlerce yapılan değerleme çalışmaları neticesinde, konsolide finansal tablolarımızda raporlanacak "Tesis, Makine ve Cihazlar"ın gerçeğe uygun değeri 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle 12,3 milyon TL olarak takdir edilmiştir. İlgili "Tesis, Makine ve Cihazlar"ın 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle maliyet modeli uygulanmış TFRS net defter değerleri dikkate alındığında ertelenmiş vergi öncesi yaklaşık 4,8 milyon TL tutarında pozitif bir gerçeğe uygun değer farkı oluşmakta olup, TFRS hükümleri doğrultusunda 2020 yılsonu finansal tablolarımızda ilgili tutar ve vergi etkisi özkaynaklarımız altında raporlanacaktır.
Şirketimizin konsolide finansal tablolarında "Yatırım Amaçlı Gayrimenkul" grubu altında yer alan arsa ve binalar ise TFRS hükümleri doğrultusunda geçmişte olduğu gibi her yıl düzenli olarak değerlemeye tabi tutulmakta olup, yatırım amaçlı gayrimenkullerimizin 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle tespit edilen gerçeğe uygun değerleri de 2020 yıllık finansal tablolarımızla birlikte kamuya açıklanacaktır.
Saygılarımızla. Prkme kap gelmiş...
PRKME*** PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Finansal Takvim
***PRKME*** PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Finansal Takvim
Bigpara Haber10 Şubat 2021 - 19:14:24
***PRKME*** PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Finansal Takvim )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Finansal Takvim
Bildirim İçeriği
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Açıklama
Şirketimiz ve bağlı ortaklığının 01.01.2020-31.12.2020 hesap dönemine ait yıllık konsolide finansal tablolarının, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile bağımsız denetim raporunun ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun 10 Mart 2021 Çarşamba günü kamuya duyurulması planlanmaktadır. Bu çerçevede, Şirketimizin Bilgilendirme Politikası doğrultusunda, Şirketimizin 2020 yıllık finansal sonuçları/durumu hakkında sadece Şirketimizce geçmişte kamuya açıklanmış bilgilerle kısıtlı olarak görüş bildirilen ve yılsonu finansal raporlarının kamuya açıklanmasından dört hafta önce uygulanmaya başlayan "sessiz dönem" uygulaması başlamıştır. Kamuoyuna duyurulur.
Dönem Başlangıç Tarihi Dönem Bitiş Tarihi Planlanan KAP'ta İlan Tarihi
Finansal Tablo Dönemler
1. Çeyrek
2. Çeyrek
3. Çeyrek
Yıllık
01/01/2020 31/12/2020 10/03/2021
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/908948
Abi
Prkme en son ne zaman yeniden değerleme yaptı bilmiyorum, aradaan çok zaman geçmişse çok farlklı bir değerleme çıkabilir
topiğinde yazan bir arkadaşın rivayetine göre sorduğunda şu an firmanın piyasa değeri bizim 1 tane arsamızın piyasa değerinde bile değil demişlermiş, o soruya cevap verdiklerinde hisse 3 lira civarlarında imiş
ne kadar gayri menkulu var bilmiyorum ama sadece şu linyit kömür sahası için çıkaracakları değeri cidden merak ediyorum
hisse zaten her halükarda ucuz pirimlenmemiş
teknik olarak da çok hoşuma gidiyor
bekleyip göreceğiz.
bantaş verileri
Piyasa Değeri(TL)442.631.250 Özsermaye(TL)*158.525.010 Sermaye(TL)80.625.000 Net Kar(TL)19.365.043
Son düzenleme : koçari; 10-02-2021 saat: 20:53.
prkme.
Piyasa Değeri(TL)917.022.217 Özsermaye(TL)*715.218.860 Sermaye(TL)148.867.243 Net Kar(TL)71.420.460
şu öz sermayenin çok ciddi oranda değişeceğini düşünüyorum ki zaten ucuz kalmış.
durdoyu dilime doladımya öz sermayenin 10 katından işlem görüyor , öz sermayenin 3.5 katı kadarda borcu var.
ve en önemlisi şu yeniden değerlemeden sonra yetesiye yattı bekledi
artık elektrik santrali için bir girişimde bulunabileceğini düşünüyorum demiştim
macera aramaya gerek yok diyorum vesselam.
Son düzenleme : koçari; 10-02-2021 saat: 20:54.
https://twitter.com/hashtag/prkme?src=hashtag_click
teknik olarak beni cezbeden şu sağ üstteki çanak olan grafiktir.
Yer İmleri