Sayfa 55/359 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 433 - 440 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Trump Reise, bizim Reis rica etsin. Bizde dolar basalım. Hem daha ucuza basarız ekonomik olarakta şahlanırız.
    Bence sormaya gerek yok.

Bassınlar gitsin.

Onlar, bölücü teröre tırlarla silah sevkederken soruyor mu ?

Ayrıca bunların sahte akbil bileti basmaktan tecrübesi de var.

2. Yani demem o ki.

Kendi vatandaşını soymak için basıyorsun da, ABD'yi soymak için neden basmıyorsun.

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili tovbekar.....

sorularin cok zor....

bana diyorsun ki.....ya ENTELLEKTUEL ol sorularimi cevapla....yada IPNE ol....

dusundum.....uzun uzun dusundum....sorularin turkiye ic politikasini ilgilendiriyor....

bunlari cevaplamak....ucun....ne kadar kitap okuyacam....4 halife devri....4 halifeninde oldurulmesi....emevi devri....tum emevi ailesinin oldurulusu.....abbasi devri....tum halifelerin iranli vezirlerin tutsagi olmasi....

siyasal islami ve musluman kardesleri incelemem gerek....

dusundum tasindim tovbekar kardes....

ENTELLEKTUEL olup cevapliyayim mi.....yoksa...IPNE olup susayim mi....

IPNE olmayi sectim....5 dakika disimi sikar...kurtulurum....ha ha ha
    Ben de diyordum kuzum neden bu kadar tıklanıyor. Cevabı belli oldu.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ayni fikirdeyim....

EKONOMIYI 2 YIL UGRASTI DUZELTEMEDI.....

dolara yuzde 30 faiz verdiler....25 milyar dolar gelmisti....yuzde 30 faiz aldilar dolara....30 milyar alip gittiler...SOYDULAR BIZI...

5 milyar dolar faiz verdik....25 MIYAR DOLARI 1 YIL MERKEZIN KASASINDA GOSTERDIK....

TAYYIP[ BEY....allahim beni kurtar diyor....yumusak bi sekilde GECIS DONEMI ile....

dursa.....yurtdisindaki....KONSOLOSLARIMIZIN MAASINI ODEYECEK DOLAR bulamiyacagini biliyor....

ahhhh ah....keske TURK LIRASI BASTIGIM GIBI....DOLAR BASMA YETKIMDE OLSA IDI....bak o zaman gitmezdim.
    Bir saat hediye edildi diye bütçe açığımızı kapatacak zarrap gibi bireysel çabaların önüne geçtiler.

Halbuki katara VİP i kullanarak yüzlerce sefer yapıp ucuz altın işine girenler gibi girişimcilerimiz önünü tıkamasak kimseye ihtiyacımız olmazdı.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bir saat hediye edildi diye bütçe açığımızı kapatacak zarrap gibi bireysel çabaların önüne geçtiler.

Halbuki katara VİP i kullanarak yüzlerce sefer yapıp ucuz altın işine girenler gibi girişimcilerimiz önünü tıkamasak kimseye ihtiyacımız olmazdı.
    Bu gibi ekonomik çözümleri ekonomistler iyi bilir.
    Ama bazıları anlamıyor Reza gibi kahramanların yaptıklarını. Adam çikolata saat ayakkabı kutusu gibi ekonomiyi harekete geçirecek ürünlerin tüketimini de artırıyordu.

Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Ben de diyordum kuzum neden bu kadar tıklanıyor. Cevabı belli oldu.
    O alışıktır tıklanmaya sever
    Ne kadar çok tıklanırs o kadar aşka gelir
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    O alışıktır tıklanmaya sever
    Ne kadar çok tıklanırs o kadar aşka gelir
    lem bunlari senin ucun yaziyorum....

kirdigim gonlundeki....eski yerimi almak ucun....guzel yaradilmis deyyuzzz....ha ha ha

yukarida.....

ENTELLEKTUEL mi.....yoksa....IPNE mi olmak istiyorsun yazim....

kurulmus KORKU IMPARATORLUGUNA karsi....TURK AYDINI ve beni anlatiyor...

SENDEKI CESARETI....kiskaniyorum...NAMISSIZ....

YERLI VE MILLI OLDUK....

her ulkenin YERLI VE MILLI olan seylerinin tek bayragi vardir....oda PARASIDIR....TURK LIRASI.....

bu iktidar.....yerli ve milliyiz diye diye....

kemal dervisten....2 tl civarinda devraldigi DOLARI....40 tl ye cakarak....TURK BAYRAGINI BULUNDUGU SEVIYEDEN 20 KAT ASAGI INDIRMIS....TURK HALKINI 20 KAT FAKIRLESTIRMISTIR...

HALKIM....ya rabbim....bizi....YERLI VE MILLIYIM....MUSLUMANIM...diyenlerden koru....diye dua etmekte.....sariyere gidip....TELLI BABA da horoz kurban etmektedir........

Sayfa 55/359 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •