Sayfa 55/1002 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Viop LXIV

1. %34 az geldi, %104 vergide borsalar artı, demek ki %104 lazımmış. Abd yerinde olsam Türkeyeden 10 milyon 50-65 yaş aralığında emekliyi ülkeye alırdım, orada 2000 dolara çalışırız. yeme içme servis baraka ülkeye ait ama. Birde rahat dolaşım için akbil istiyoruz.

2. Globalde bilgi kirliliği , feyk haberler, kıç öpmeden vs dalga boyu yüksek volilite fazla.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Globalde bilgi kirliliği , feyk haberler, kıç öpmeden vs dalga boyu yüksek volilite fazla.
    Kıç haberi doğrudur, adam her şeyi söyler, ortası yok, ya çokkkkk seviyor, yada ekonomini maffederim diyor, bu klez biz yırttık, bizi çok seviyor. Acaba neden.

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Kıç haberi doğrudur, adam her şeyi söyler, ortası yok, ya çokkkkk seviyor, yada ekonomini maffederim diyor, bu klez biz yırttık, bizi çok seviyor. Acaba neden.
    Bu kafada düşünüldüğünde Netanyahuda gitti kıçını öptü
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Seviyorum derken, orada bir ince var.
    Beni iyi tanir gibisinden.
    Rahip Bronson olayina gonderme gibi gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

kozal ile petkm arasında 2 lira fark var kayıtlara geçsin bakarız...

balık agzı gibi açılacak...

zamanında petkm sat 1 lira fark ile kozal al önerimde son durum...

çürük elmanın kokusunu 2 km den alırım...

aradaki fark 12 liraya çıkmış...

Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Karaduman dayı diyor ya kaç kat gitmiş hisseler var. Bir aracı kurumda ki kadın müşterileri arayıp Penta alın demiş hisseyi kaçtan aldırdı biliyorum ama hisse 100 TL yaklaşık görmüş 2023 te bugün 13 TL. Kimisi kadın para kazandıracak diye hediyeler almış. Böyle bir çok Ocak sönüyor. Dolar bazında zararı %90-95 adamların

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Rumlarda elçilik bedeli

Sayfa 55/1002 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •