Sayfa 550/1006 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    USDTRY deki düşüş fake bana göre.
    Up trend için shortçu avında
    ayrıca trene longcu isteemiyor.
    Benim kişiseel analizim bu.
    Teşekkürler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    kimsenin fed'i taktığı falan yok.dow endeksine bakın.

fed şahin artı fed güvercin artı,

veriler iyi yukarı veriler berbat yukarı,

kore gerilimi yukarı,kore yumuşama yukarı,

dolar endeksi çakılıyor yukarı,coşuyor yukarı,

bilançolar iyi yukarı,kötü yukarı,

10 yıllıklar çakılıyor yukarı, coşuyor yukarı,

nikei,dax çöküyor yukarı,coşuyor yukarı

clinton bekleniyor yukarı, trump felaketi yukarı...

yani grafikleri açın bakın 2000 yılında yaptıkları gibi altın vuruşa gidiyorlar, yarın bir gün döndüğü zaman hiçbir haber veya veri para etmeyecek çok açık...

bize gelince dönüş başladı zaten bu hareketler sadece malı uzun vadecilere yıkmak için yapılan show kokan hareketler.

düşünsenize birisi çıkıp abd ile neredeyse sıcak çatışmaya gireceksin ama endeks 104 olacak derseler refleks olarak ağzınızı bozmaz mıydınız???

bu işin burada kalmayacağını,

paçayı kaptıran halkbank'ı çok pis döveceklerini,

kısa bir zaman sonra thy,pegasus gibi şirketlerimizi tefe koyup çalacaklarını(ilk deneme laptop yasağı vardı hatırlayın),

abd ile iş yapan borusan boru,eregli .....gibi şirketlerimize türlü uygulamalar yapacaklarını,

yanlışlıkla askerimize,tankımıza gemimize bomba yağdıracaklarını(geçmişte kaç defa yaptılar biliyorsunuz),

ypg, işid gibi pis maşalarını kullanıp unutmaya başladığımız şehir terörünü hortlatacaklarını(bakınız büyükelçi basın toplantısı)

.....örnekleri kendi bilgi ve tecrübenizle çoğaltabilirsiniz.

yani piyasayı inadına,körü körüne tutan arkadaşlar bunları kestiremiyor mu sizce?? belki de meşhur fonumuz nasılsa "babamın parası mı ulen" diyerekten alın terimizi bak piyasa coniyi tınlamadı diyerekten futursuzca döküyordur ortaya...

ne olursa olsun bir an önce bu herkes düşman, çarşı dünyaya karşı taktiğini bırakmalıyız çünkü yarın çok geç olabilir...

son söz: rüzgara tüküren kendi yüzüne tükürür
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yabancı takası

Yabancı değildir. Bıyıklılardır onlar, gömlekçilerdir, paladır, herifdir, virman yapılmıştır. (ironi)

bu kadar boşlukların oluştuğu bi piyasada çalkantılı bi gün olacağını düşündüğüm için sabah açılışa piyasanın tersine hareket ederek alım olsun satım olsun dip kovalayarak trade amacı güdeceğim.bu gün boyu bu şekilde devam edebilir..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5. 1999 ve 2000 yilinda gene boyle gundem vardi bir tarafta north korean diger tarafta united stade of america diger bacakta tukish republic apo dog and state of america birebir bugunku gundemin kopyasi...borsa mi hicbir bilgim yoktu o donemler...

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    ABD-İngiliz emperyalizmi, ya da genel olarak emperyalizme olan düşmanlığımı beni bilen bilir. Ama ne olursa olsun, yapılacak iş hukuk çerçevesinde olmalıdır. Hukuk herkese her zaman lazım. Yarın aynı hukuksuzlukla siz de karşı karşıya kalabilirsiniz.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Haklısın.
    Irakta da hukuk arıyorum.
    Hani Irakta kimyasal vardı. Binlerce insan öldü.
    Hukuk önünde ABD hesap vermeli.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Sanki kendisinde çok hukuk varmış gibi bilmiş konuşmalar çok tuhaf.
    Kendi mıçını örtmek için elin hukukunu deşmek oldukça cin fikir ister.
    Uzakta arama o guguğu, dön kendine bak önce üstadım

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Yeni sig. emeklisi 1280 TL alıyor, 8 sene önceki 1.620 TL.
    Hangi hukuk, hangi adil paylaşım?

Sayfa 550/1006 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •