Originally Posted by *Bozkurt karaborsada 69 dan satışı başlamış, gölcükte 33 den verdikleri için çabuk tükendi demek ki Ayhan Başgan o zaman gene bilemedi
pan kek taban olursa herkese çay benden
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I...B5b3VuZw%3D%3D
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Endeks hareketlendi mi lönkkk yaparız.... umut varsa gaza basalım kimse almadan füze gibi çıksın.... piyasa AL ı hazırlayın erkenden basın kimse almadan siz alın ben 2 haftadır aynı taktiği yapıyorum boğazıma kadar hatta daha da yukarısı maldayım
Originally Posted by Maacit pan kek taban olursa herkese çay benden Uçmayan ARTMS Halıyı bile uçurdular bizim köklü şirketler sürünüyor, demek ki yeni olması yetiyor
Originally Posted by berkimcans piyasa AL ı hazırlayın erkenden basın kimse almadan siz alın ben 2 haftadır aynı taktiği yapıyorum boğazıma kadar hatta daha da yukarısı maldayım Berkin dayuuuu pala alsa deste deste paralar hazır ... Ama önce spekler almalı..
Personel ,amortisman ,işletme gideri vs. Mamulun üretimde kullanılan hammaddeleri sınıfına girmez Nohut üstadım Neyse kapılarınız güzelmiş hayırlı bol kaznçlar
Originally Posted by berkimcans Ayhan Başgan o zaman gene bilemedi Kaç kere imza değiştirdi, bi kere alıştı mı düzen tutmuyor kendimden biliyorum Bende barajın kapaanı açıp kapatırken yalama oldu kaapak tutmuyor boyuna su sızdırıyor
Hamdım Piştim Yandım
SPOT da son 5 dk alanlar,
Forum Rules
Yer İmleri