Hindistan ve Pakistan topyekün bir savaşa girdiğinde, Çin, Pakistanı desteklemek durumundadır.
Nükleer silahların kullanıldığı bir kıyamet senaryosudur.
On milyonlarca insanın öldüğü bu senaryo sonunda, bölgede güvenliği İsrail mi sağlayacak???????))))))))))))))))))))))))
Türkiye'deki İsrail, İsrail'deki İsrail'den çok daha güçlüdür.
Sen o haritayla ahmak İslamcıyı belki korkutursun... İslamcı değilim ki, Selanikli'yim ben.
Bizim Milgemler, Atak helikopterleri 1 sene önce Pakistan'a gitti bile.
Afpak Bölgesinin güvenliğini TSK sağlayacak...
İsrail kendi sınırlarını korusun, koruyamazsa onu da biz koruruz.
@erefefik
Bak son bir şey daha...
Mugalata nedir iyi bilirsin...
Yukarıdaki yazında, öyle Türk Koridoru Doktirini falan yok.
Basit bir matematik var.
İlkokul çocuğunun çözeceği cinsten.
40 km en. ve de 800 km boy...
Bununla Trakya kadar toprağı vatan toprağına ekleyecek AKP yönetimi demektesin...
Bu kadar basit.
Kıvırmaya gerek yok.
Neyse.
Seninle de vedalaşalım.
Son yazım sana...![]()
ohooo,iş sayın üyelerin yaşına sataşmaya geldiyse işimiz var demektir,bende buradaki bazı trollerde erken bunama başlangıcı görüyorum,o nolcek de bakayım hele..![]()
diplomasi ??işinize gelince beceriksizlikleri diplomasinin gereği diye yutturmaya çalışıyorlar..
mobil füze sistemi (s-400) gerekli diye aylarca bır bır konuştuktan sonra kuramadın.. hepimiz görüyoruz..
borç dilenmeye gittiğin yer newyork londra..
şimdi de ortak harekat merkezi.. dincileri çok güzel uyutmuşlar.. mevcut a.k.p nin abd den habersiz adım atması mümkün değil.. her gün görüyoruz..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Akp yönetimi dediğim nerde yazıyor? O sizin sabit fikriniz.Bununla Trakya kadar toprağı vatan toprağına ekleyecek AKP yönetimi demektesin..
15 temmuz sonrası Türkiye'yi Akp'nin yönetmediğini yazıyorum.
15 temmuz öncesi ise Türkiye'de yönetim zaafiyeti olduğunu yazıyordum.
İçerisinde ''Kürtler Hazar'ın bekçisidir'' ifadesi geçen 30 dan fazla, Abd menşeli ting tang kuruluşunun raporunu okudum ben.
@erefefik
Yer İmleri