Sayfa 554/643 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Hisse teknik olarak düşeni kırmış ...olumlu

Şirket arnavutluktan kazakistan pakistana kadar çok geniş bir yelpazede mal satıyor...

Rusya operasyonlarının %50 lik kısmını da alacaklar ama henüz bize iletilmiş bir haber yok...Olumlu...

Şimdiye kadar bilançosunda kar hep gizlenmeye çalışıldı...Bu yıl bile 2 milyar kar zarar gösterilmesine rağmen hisse baiı 5.7 tl kar açıklamak zorunda kaldılar...

Paramın %35 burada ...5 tl temettü versin bana yeter...

2.  Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    64.85 haftalık kapanış.
    Tarihi zirve.
    Portfoyün yuzde 25 i ile uzun vade buradayız artık..

68.45 haftalık kapanış. Tarihi zirve bir kez daha. Ayrıca cuma kapanışta 69.85e kadar çizmiş. Dolar bazlı 2 ile 4 dolar arası son 9 yıldır yatayda.

Uzun süreli yataylarını kıran hisselerin nasıl prim yaptıkları herkesce bilinir.

Dolar bazlı tepesi 10.xx dolarların üzerinde. Olası hükümet değişikliği ve Rusya-Ukrayna savaşının bitme ihtimali şirketi 2023 için çekici kılıyor.
    Yüklüyüz.

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Hisse teknik olarak düşeni kırmış ...olumlu

Şirket arnavutluktan kazakistan pakistana kadar çok geniş bir yelpazede mal satıyor...

Rusya operasyonlarının %50 lik kısmını da alacaklar ama henüz bize iletilmiş bir haber yok...Olumlu...

Şimdiye kadar bilançosunda kar hep gizlenmeye çalışıldı...Bu yıl bile 2 milyar kar zarar gösterilmesine rağmen hisse baiı 5.7 tl kar açıklamak zorunda kaldılar...

Paramın %35 burada ...5 tl temettü versin bana yeter...
    3yıl öce 21tl den aldıgım aefeste nihayet 3. yılımda alacagım temettüleri nerede harcayacagımın hesabını yapmaya başladım. üç yıl önce, bana 21tl den satıp, sonrada hisseyi 14tl ye kadar düşürenler sizlere sesleniyorum. Ne oldu. O zaman sinirimden ***ümü alırsınız satmıyorum deyip, uzun süre borsayı takip etmedim. 2. temettüden sonra alıştım temettü yemeye. geçen yılki temettüleri avrupa turunda harcadım

4.  Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    68.45 haftalık kapanış. Tarihi zirve bir kez daha. Ayrıca cuma kapanışta 69.85e kadar çizmiş. Dolar bazlı 2 ile 4 dolar arası son 9 yıldır yatayda.

Uzun süreli yataylarını kıran hisselerin nasıl prim yaptıkları herkesce bilinir.

Dolar bazlı tepesi 10.xx dolarların üzerinde. Olası hükümet değişikliği ve Rusya-Ukrayna savaşının bitme ihtimali şirketi 2023 için çekici kılıyor.
    Yüklüyüz.
    68.95 tarihi tl bazlı zirve kapanışı
    Hiçi 71.xx görüldü.
    Sürekli üstüne koyan sakin sessiz tahta.
    Agresifleşecektir. Malı bırakan sıkıntı çeker .

5. Finansal Duran Varlık Satışı

Anadolu Etap İçecek Şirketinin CCI'ya Satışına İlişkin

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1089938
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Finansal Duran Varlık Satışı

Anadolu Etap İçecek Şirketinin CCI'ya Satışına İlişkin

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1089938
    Şirketin piyasa değerini göstermesi bağlamında Güzel bir gelişme ; Şu Rusya operasyonlarını da satın alsalar daha güzel olacak...

7. Anadolu Etap Tarım'ın kasasına 112mil USD girmiş,
    Anadolu Etap İçeceğin 70mil USD borcunu CCİ üstlenmiş.

CCİ yatırımcı ilişkileri Doruk Bey.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Anadolu Etap Tarım'ın kasasına 112mil USD girmiş,
    Anadolu Etap İçeceğin 70mil USD borcunu CCİ üstlenmiş.

CCİ yatırımcı ilişkileri Doruk Bey.
    Sirkete teyit ettirerek bilgi paylasimi yaptiginiz icin tesekkurler.

Sayfa 554/643 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •